Inlägg

Inlägg som airhead har skrivit i forumet
Av airhead

Vad ska vi ha ett forum till om man inte ska få fråga om saker man inte vet?

Av airhead

Står fel i manualen då, där står det att både flotilla 1 och 7 börjar med IIA. Jag testade IIA lite, den båten är inte stor. Man får ju klaustrofobiska förnimmelser bara av att titta på den. Jag fick just en supercharger till min VIIB, ska ut och tuffa på min 7:e patrull. Stötte på två stycken C3 Cargo på min förra patrull utanför Frankrike och insåg vikten av magnetiska utlösare, använd dom! Väldigt effektiva!

Av airhead

Om du missar med torpeder (och automatisk TDC) så ska du försöka skjuta i gyroangle 340 till 40 grader så är det en mycket större chans att du träffar. På avstånd under 300 meter så kan inte torpederna armera (ja vad heter det på svenska då? ) sig och då får du duds.

Jag är lite fundersam över varför jag fick en VIIB direkt när jag började min karriär i flotilla 7. Kanske för att jag fick excellent på academy?

Jag gav mig på att kryssa omkring lite i den engelsk-irländska skärgården alldeles nyss. Det var en mycket dumdristig ide

Jag lyssnar efter skepp med min hydrofon och hör vad som låter som ett tvåpropellrigt fraktskepp. Det är tidig morgon och ganska mörkt så jag begav mig i hans riktning på ytan. När jag tillslut hittar honom upptäcker jag att det inte alls var ett fraktskepp utan en ganska elak destroyer. Han kallar på sina kompsiar och innan jag vet ordet av så är dom fem stycken som försöker ta kål på mig. Två-tre försöker sjunkbomba mig och de andra lyssnar på var jag befinner mig. Efter många kursändringar lyckas jag lägga lite avstånd mellan dom och mig.

Då får jag se en inbjudande C2 cargo som har tuffat på alldeles i närheten medan jag har lekt katt och råtta. Naturligtvis måste jag torpedera den. Två torpeder senare så sjunker den och nu har jag jagarna efter mig igen. En stund senare så lyckas jag äntligen bli av med dom.

Av airhead

Köp en joypad. NFSU skall köras med joypad. Ratt är för mer seriösa spel som GTR.
Logitech Rumblepad 2 eller Saitek P880. Billiga och bra.

Av airhead

Jag blev glatt överraskad av det här, Trackmania tyckte jag var lite knepigt.
Definitivt värt en nedladdning

Av airhead

Nvidia gör brandväggar? Vad har jag missat?

Av airhead

Billion BIPAC 6500
Komplett har.

Av airhead

Fredag är Silent Hunter 3-dagen!

Av airhead

Trådskaparen, vänta lite medan jag läser dina tankar (som alla vi på sweclockers kan) så ska jag besvara din fråga om en liten stund.

Av airhead

Screensen tyder på att Dice kommer ta ledigt i fyra månader för att plocka svamp. Nästan.

Av airhead

Re: Re: Köparen ringde nu och ville lämna tebax varan han köpt.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av forumtrollet
Jag kan bara säga att du är ett ryggradslöst svin som förtjänar ett skott i valfri kroppsdel.
Det är sådana som du som förstör vårat samhälle! FY FAN SÄGER JAG BARA!

Titta ett troll!

Av airhead

Hehe hoppsan det här var ju faktiskt något helt annat än vad som rapporterades imorse. En topsite, det var ju inte så illa pinkat ändå.

Av airhead

Fin guide!

Av airhead

OEM-varianterna kan sakna hörlur och volymkontroll, och en sån kan du få om du köper bulk. Min bulk saknar dessa och det är jag glad för, fastnar bara massa dam där och så är det fult.

Av airhead

Snyggt värre, "torftigt" sade någon tidigare, "elegant" och "tidlös" är ord som jag tycker passar bättre. Till skillnad från så kallade "gamerchassin" (också känt under sin riktiga beteckning, "fjortischassin") så håller Silverstones design längre än två veckor.

Lite synd att man inte får något nätaggregat för det priset däremot.

Av airhead

Killen skulle köpt en ny skoter om han förväntade sig någon slags garanti. Att den inte startar är hans problem och inte ditt.

Av airhead

Windows 2000 "glömmer" nätverket

Jag har ett mycket besynnerligt problem med en dator som jag kör Windows 2000 på. När datorn är nybootad så fungerar den som den ska, men låter jag den stå i en eller två timmar så kan jag plötsligt inte ansluta till internet eller andra datorer i mitt lokala nätverk. Däremot kan jag pinga den från andra datorer och jag kan pinga andra datorer ifrån W2k-datorn. Men att ansluta till en FTP eller Internet är stört omöjligt.

Någon som har en lösning på detta besynnerliga problem? Datorn har ett Abit Nforce2-moderkort. Nätverkskortet jag använder är det integrerade och drivrutinerna är uppdaterade.

Jag har även stängt av alla energispararfunktioner men det hjälpte inte. Det enda som körs på datorn är antivirusprogram och fjärrstyrning.

Av airhead

Spring iväg och ta dom en och en

Av airhead

IKEA är ju bäst! Och taklampor har inte stickproppskontakter var du än köper dom. Dessutom är IKEA-grejer snygga! Det är bara du som har dålig smak

Av airhead

Panasonics GS-serie är finfin
Köp köp