Inlägg

Inlägg som Blueboy har skrivit i forumet
Av Blueboy

Köpte min på Oneshop

Av Blueboy

Låsa AGP och PCI-bussen P4S8X?

Hejsan
Undrar om nån vet hur man låser agp och pci-bussen på P4S8X?
Har klockat datorn till 2.7 och den funkar fint förutom när jag ska spela. Då låser sig ljudet nämligen. Har även prövat att klocka högre men då är det grafiken som hänger sig oxå.
Tacksam för alla svar.

Av Blueboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dirt666
?? Då måste du ju ha något seriöst problem med kylflänsen eller något. Min ligger ju på runt 30 idle och på 47-49 om jag Maxar fullständigt och jag har också bara orginalkylare till CPU´n.

Har iofs en Zalman 80 insugsfläkt och 2 temperatur styrda Coolermaster som utsugsfläktar men inte tror jag att det gör så mycket?!

Om inte jag ser fel så har du en mcx-kylare å det är väl inte orginal iallafall? Har kört 2.4@2.7 idle ca 44-45 load 56-57
och detta med orginalkylaren. Nu kör jag oklockat och har idle 36
load 46

Av Blueboy

Ok det blir nog en papst ändå kanske.
Tack för svaren

Av Blueboy

120mm fläkt?

Funderar på att sätta en 120 mm fläkt i sidan på mitt chieftec-chassi och undrar om nån vet nån bra fläkt som presterar bra.
Har tänkt att styra den med nån typ av fläktkontroller så det är bra om den blåser ordentligt även vid lägre volt.
Tanken med fläkten är att den ska blåsa in över prollen tänkte jag.

Av Blueboy

Har du ett inbyggt ljudkort? Det kan vara det som är boven. Det var det för mig iallafall. Fick sätta in ett ljudkort istället och stänga av det som var inbyggt.

Av Blueboy

Nu verkar det funka. Har spelat Unreal flera ggr. Antagligen var det patchen som behövdes.

Av Blueboy

Problemet blir bara när jag spelar. Grafikkortet är nytt så om det är det som spökar så är det väl fel på det. Det konstiga är att den inte bootar om varje gång jag spelar. Surfa går bra är inga problem. Nätagg är ett 360w så det borde väl inte ställa till problem tycker jag. Chassi är ett chieftec.

Av Blueboy

För mycket kylpasta?

Undrar om man kan ha för mycket kylpasta på prollen? Isåfall vad händer då?Vet inte om jag hade på för mycket,tempen verkar ju normal,ligger mellan 35-43 grader beroende på om jag spelar eller bara sitter och surfar. HAr nämligen lite problem när jag spelar Unreal 2. Datorn bootar om utan anledning.Kan det ha med processorn att göra?Har laddat ner en patch för spelet så jag får väl se om det blir bättre.
Men jag är tacksam för svar.

Av Blueboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zombit
Hade inte Telia delvist varit statligt ägt skulle det inte finnas kvar idag. Man blir lite chockad att så många tycker Telia driver denna sak på ett bra sätt..
Vi har nu haft ADSL ett par år och nu ska det då vara dax att ta ett steg tillbaka? Telia erbjuder bredbands-tv (kostnad: 39 kr/mån) sen när du får hem räkningen så kommer det stå kostnad: bredbands-tv 39kr + nerladdnings avgift 350kr + fast avgift 375kr, det kommer bli kul... Alla hänger upp sig på tant Greta 99år jag kan lova er att hon inte kommer köpa en dator för 10 000 o binda sig till smalband ändå.. Och alla ni som inte tankar warez men har barn som spelar på nätet kommer också bli chockade när räkningen kommer.. Kan inte förstå att ni vill sitta och räkna vad ni laddar ner med en miniräknare år 2003...

Var har du hittat att det är en fast avgift på 375:-? Det enda artikeln säger är väl att 2 nya tjänster ska lanseras till operatörerna?Sen är det ju upp till dem att sätta priset eller hur?

Av Blueboy

Är tyvärr inte så händig + att jag lagt in i min datorkalkyl inköp av en fläktkontroller.

Av Blueboy

Fläktkontroller

Hejsan
Har precis skaffat mig nya datadelar och nu undrar jag över vilken fläktkontroller jag ska skaffa och vilka fläktar jag ska köpa.
Har köpt en p4 2.4,asus p4s8x och orginalminnen samt ett chieftec chassi. Är inne på att köpa papst fläktar men det kanske finns bättre? Tar tacksamt emot alla förslag, är helt nollad när det gäller detta.

MvH Blueboy

Av Blueboy

Eller så kanske det blir som i Danmark. Vem vet?

Av Blueboy

Cad-kort?

Vilket kort ska man skaffa om man kör cadcam? Har ingen aning om detta. Behöver inget värstingkort.
Tacksam för svar

MvH Blueboy

Av Blueboy

Gå in på psxcare hemsida, kolla deras forum.
Där står det hur man gör.

Av Blueboy

Finns även på SBSData

Highpoint Rocket Head 100, konverter från Seriell ATA till IDE, med kabel 480:-

Ligger under Raid-kort

Av Blueboy

Ligger under "Hårdisk SATA"
Prel lev v3/4
Verkar ju lovande

Av Blueboy

SBSdata har en seagate

Av Blueboy

Serial ATA?

Funderar på att köpa kontrollerkort och hd med serial ata.
Nån som vet om det är bra?
Kortet jag ska köpa hade även adapter för vanliga ide-diskar.

Av Blueboy

Du kan ju kolla om xpress är intresserade av att leverera.

http://www.xpress.se/