Till slutet av året släpper marknaden till och i november landar flera efterlängtade stortitlar. Närmast i tiden är Activisions förstapersonsskjutare Call of Duty: Black Ops III, som förutom traditionella enspelarlägen inkluderar en kampanj för uppemot fyra spelare.

För att driva speltiteln krävs inte senaste generationens hårdvara, men för den som vill åtnjuta hög detaljrikedom och höga bildfrekvenser behövs kraftfullare doningar. I samma veva som Nvidia släpper drivrutiner optimerade Call of Duty: Black Ops III passar bolaget även på att delge egna grafikkortsrekommendationer.

Nvidia pekar ut tre upplösningar som extra intressanta och målet är att ligga på i snitt 60 FPS med inställningarna uppskruvade till "High". För 1 920 x 1 080 pixlar rekommenderas ett Geforce GTX 970 och för den som vill lira i högre upplösningen 2 560 x 1 440 förordas GTX 980. För att nå guldstandarden 60 FPS i 4K UHD med höga inställningar skruvas detta upp till ett Geforce GTX 980 Ti.

Call of Duty: Black Ops III lanseras imorgon, den 6 november, till plattformarna PC/Windows, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 och Xbox One.