#call-of-duty

25

Call of Duty fördjupar sig i kalla kriget med Black Ops Cold War

Med årets upplaga av Call of Duty gräver utvecklaren Treyarch än djupare i Black Ops-serien och kalla kriget-konflikten.

40

Call of Duty: Warzone passerar 50 miljoner spelare på en månad

Battle royale-genren går fortsatt starkt och under påskhelgen nådde Call of Duty: Warzone en rejäl milstolpe.

44

Battle royale-spelet Call of Duty: Warzone når 15 miljoner spelare på tre dagar

En rejäl bana och många spelare är fortfarande ett vinnande koncept i spelvärlden, antyder de höga Call of Duty-siffrorna.

43

Gratisspelet Call of Duty: Warzone med battle royale-läge släpps ikväll

Den som är sugen på en battle royale-upplevelse i Call of Duty-skrud får just detta i Warzone som släpps gratis ikväll klockan 20:00.

I samarbete med Asus
31

Ray tracing i Call of Duty: Modern Warfare med Geforce RTX Super

Call of Duty: Modern Warfare startar om spelserien med en helt ny grafikmotor och stöd för ray tracing, något vi nu kikar närmare på.

33

Call of Duty: Modern Warfare får systemkrav för lagring och ray tracing

När nästa Call of Duty får officiella systemkrav anges astronomiska krav på lagring och rekommenderad hårdvara för ray tracing.

62

Nvidia visar Call of Duty och Watch Dogs med ray tracing under Gamescom

Under pågående spelmässan Gamescom avtäcker Nvidia ett flertal titlar som får stöd för ray tracing, bland dessa Call of Duty: Modern Warfare och Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

15

Call of Duty: Modern Warfare släpps 25 oktober – får kampanjläge och crossplay

Infinity Ward avtäcker nästa del i Call of Duty-serien som till skillnad från föregångaren får ett separat kampanjläge. Nytt är även crossplay-stöd mellan de olika plattformarna.

28

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered hittar ut på webben

En av de populäraste delarna i Call of Duty-serien ser ut att släppas i en nyversion senare under året, då Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered nu hittar ut på webben.

47

Battle royale-läge i Call of Duty: Black Ops 4 gratis under begränsad tid

En av de stora nyheterna i Call of Duty: Black Ops 4 är battle royale-läget Blackout, vilket blir gratis att spela mellan 17 och 24 januari.

23

Call of Duty: Black Ops 4 får systemkrav i fyra nivåer – Geforce GTX 1080 Ti för 4K UHD

Årets upplaga av Call of Duty uppges lägga stor vikt vid PC-versionen och inför lanseringen tillkännages nu systemkrav i fyra nivåer för plattformen.

23

Treyarch visar Call of Duty: Black Ops 4 – kommer med battle royale-läge

Årets upplaga av spelserien Call of Duty bjuder på många nyheter, däribland slopad enspelarkampanj, battle royale-läge samt en påkostad PC-version med lansering på Battle.net.

15

Call of Duty: WWII recenseras av FZ

I sedvanlig ordning har nu en ny del i den långlivade Call of Duty-serien lanserats, vilken recenserats av SweClockers syskonsajt FZ.

22

Call of Duty: WWII prestandatestas

Call of Duty: WWII hade nyligen lansering, och nu sätter Techpowerup titelns prestanda på prov. Både AMD och Nvidia presterar väl i spelet, där enbart ett fåtal kort hamnar under 60 FPS.

11

AMD släpper drivrutin för Call of Duty: WWII

Sledgehammer Games tar i och med Call of Duty: WWII serien tillbaka till rötterna. Lanseringen av speltiteln sker inom kort och grafiktillverkaren AMD bistår nu med skräddarsydda drivrutiner.