Tillverkaren NZXT tillverkar idag en rad olika produkter, men är troligen mest kända för sina datorchassin. De har under det gångna året släppt ett flertal nya produkter inom kategorin, däribland S340 Elite samt Mini ITX-chassit Manta.

Nu tillkännager de en ny serie av datorlådor, vilken innefattar tre nya modeller med namnen H700i, H400i och H200i. Gemensamt för alla tre är att de kommer med en sidopanel i härdat glas samt RGB-belysning.

De är också bestyckade med så kallad "Adaptive Noise Reduction", vilket innebär att sensorer i chassit känner av värmen och anpassar fläktarna automatiskt utefter detta för att ge en optimal balans mellan kylning och ljudnivå.

NZXT H700i är ett miditowerchassi av det större slaget med stöd för moderkort i formfaktorn E-ATX och sju stycken expansionsplatser i bakkant. Totalt finns det plats för sju 2,5-tumsenheter samt tre stycken 3,5-tumsenheter. När det kommer till kylning sitter det tre 120 mm-fläktar i framkant och en 140 mm-fläkt i bakkant och det finns plats för upp till en 360 mm-radiator.

Den något mindre modellen H400i är ett Micro ATX-chassi med stöd för moderkort med formfaktorn Micro ATX samt Mini ITX. Denna kommer med fyra expansionsplatser och plats för fyra 2,5-tumsenheter och en 3,5-tumsenhet, samt två 120 mm-fläktar i framkant och en 140 mm-fläkt i bakkant.

Sist ut är H200i, som är ett Mini ITX-chassi och därmed den minsta modellen i serien. För denna halveras antalet expansionsplatser, jämfört med H400i, men har samma antal hårddiskplatser. Chassit kommer även endast med två inkluderade fläktar, med en 120 mm-fläkt i toppen och en likadan i den bakre delen.

NZXT H700i lanseras i slutet av oktober till ett rekommenderat pris på 1 899 kronor, medan H400 släpps senare i november med ett pris på cirka 1 500 kronor. Mini ITX-modellen H200i väntas bli tillgänglig i slutet av december, men prisuppgifter för detta har ännu inte tillkännagivits. Samtliga modeller kommer i färgerna svart, vit/svart, svart/röd och svart/blå.