Smarta telefoner har kommit att bli synonyma med avskalade rätblock med så mycket skärmyta som möjligt, men de senaste åren har Samsung bevisat att så inte måste vara fallet. De vikbara telefonserierna Galaxy Z Fold och Galaxy Z Flip är lösningar som på olika sätt ger mer skärmyta i ett mindre format. Snart är det dags för bolaget att avtäcka vad nästa steg är på den vikbara fronten.

Nu på onsdag går evenemanget Galaxy Unpacked av stapeln, med en direktsänd presentation som kan följas på SweClockers. Presentationen startar klockan 15:00 svensk tid. I vanlig ordning kommer SweClockers också att rapportera om nyheterna i realtid, men det är i skrivande stund oklart exakt vad Samsung har i gömmorna.

I en trailer som hör till evenemanget ger bolaget några ledtrådar på vad som komma skall, där kryptiska meddelanden och vikbara enheter i skuggorna avlöser varandra. Bland annat skymtas kameror och löften om "new ways to capture life", som antyder att nyheter sker på kamerafronten. Mer konkreta detaljer dröjer alltså till klockan 15:00 den 10 augusti.

Vad hoppas du på hos Samsungs kommande vikbara enheter? Dyk in i kommentarstråden och berätta!

Sponsormeddelande

Galaxy Z Flip4, Z Fold4_Ecosystem KV_OOH_H_220725.jpg

Ett uppdaterat ekosystem efter Galaxy Unpacked

Den vikbara familjen uppdateras med Galaxy Z Flip4 och Galaxy Z Fold4, en duo i sällskap av både hörlurarna Galaxy Buds2 och klockorna Galaxy Watch5 samt Galaxy Watch5 Pro. Med enheterna följer ny design och smarta funktioner – nya och gamla – för allt du vill se och göra.

Nya Galaxy Z Flip4 ger precis som sina föregångare upplevelsen av en fullstor skärm i uppfällt läge, som med årets modell innebär 120 Hz-skärm på 6,7 tum. I hopfällt läge blir den nästan hälften så stor som en vanlig smartphone, och får smidigt plats i fickan. Nya Galaxy Z Fold4 är i hopfällt format inte större än en vanlig smartphone utan ligger bekvämt i handen, med en frontskärm på 6,2 tum. När du öppnar upp till den 7,6 tum stora inre skärmen får du en surfplatta.

Erbjudande: Galaxy Z Flip4 och Galaxy Z Fold4

  • Byt in din gamla telefon och få minst 1 500 kronor extra i inbytesvärde vid köp av Galaxy Z Flip4

  • Byt in din gamla telefon och få minst 2 000 kronor extra i inbytesvärde vid köp av Galaxy Z Fold4

  • 10% Samsung Rewards poäng

  • Gratis Samsung Care+ under 12 månader (värde upp till 1 049 kronor).

  • Galaxy Flip4 Clear Slim Cover (värde cirka 299 kronor) ingår när du köper Galaxy Flip4 Bespoke-mode-ler

  • 1 000 kronor rabatt när du köper med abonnemang

  • 24 månaders räntefri delbetalning med Klarna.

Till erbjudanden för telefonerna, Watch 5, Watch 5 Pro och Buds 2 Pro