För någon månad sedan dök en läcka upp som gav mer information kring Samsung Galaxy S24. Nu har även nya uppgifter kommit ut som ger mer klarhet kring de framtida modellerna. Det är sidan Windows Report som ska ha fått tag på både bilder och specifikationer för den kommande mobiltelefonen. Bilderna bekräftar de tidigare ryktena om att mobilen ska få en tillplattad skärm, och visar även att S24 kommer i fyra olika färger: Svart, grå, lila och gul.

windows-report-s24-leak2.png

En av de läckta bilderna.

När det gäller de läckta specifikationerna är det mycket av det man kan förvänta sig av nästa i Galaxy-serien, så som bättre kylning och batteri. Men om vi tittar på processorerna verkar det fortfarande vara oklart vad S24 får. Windows Report säger att basvarianten av Galaxy S24 kommer ha Exynos 2400, medan S24 Plus får Snapdragon 8 Gen 3. Dock har Android Authority hittat information som visar på att alla kommande Galaxy S24-modeller får Snapdragon 8 Gen 3. Däremot gäller detta nog endast i USA.

Tittar vi på informationen kring S24 Ultras kamera kommer även denna utgåva ha fem kameror. De kommer dock med hela 50 megapixels vidvinkel som kan ge upp till fem gångers optisk zoom. Läckan hävdar också att Galaxy S24 kommer med ny AI-teknik som bland annat kan översätta meddelanden i realtid.