Det finns inte längre några prestandamässiga ursäkter för att ansluta möss, tangentbord och hörlurar med kabel. Många delar av Asus välsvarvade sortiment av kringutrustning är ett levande exempel på det och på detta tema startar företaget nu en storslagen tävling med exemplarisk och katastrofal kabeldragning i fokus. I prispotten ligger trådlös kringutrustning till ett värde om cirka 5 800 kronor.

Tävlingsvinster

Delta S.jpg
swift.jpg
gladius.jpg
sheath.jpg

Vinnare

Produkt

Värde

Bästa kabeldragning

Asus ROG Delta S Wireless
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
Asus ROG Gladius III Wireless
Asus ROG Sheath BLK LTD

2 299 kronor
1 990 kronor
1 149 kronor
399 kronor

Värsta kabeldragning

Asus ROG Delta S Wireless
Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
Asus ROG Gladius III Wireless
Asus ROG Sheath BLK LTD

2 299 kronor
1 990 kronor
1 149 kronor
399 kronor

Asus vill hitta ytterligheterna när det kommer till kabeldragning och SweClockers medlemmar tävlar därför med en ögonblicksbild av den egna datorhörnan. Är dina kablar minutiöst placerade eller påminner din situation snarare om ett råttbo? I båda fall har du chans att kamma hem sprillans nytt tangentbord, headset, mus och musmatta.

Före.png

Trassliga före...

Efter.png

... och städade efter!

Ladda upp en bild av din kabeldragning i den tillhörande diskussionstråden för att vara med i tävlingen. De mest utstickande bidragen gör upp i en omröstning och det är således SweClockers medlemmar som enas om vilken kabeldragning som är bäst respektive värst. Båda belönas med samma påkostade kringutrustningspaket och möjlighet att klippa kablaget för gott.

Tävlingen pågår till och med den 6 oktober. En jury bestående av representanter från arrangören väljer möjliga vinnarkandidater, där SweClockers medlemmar slutligen får rösta fram de två vinnarna. Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

  • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller värderingar, i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller som SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Tillstånd och rättigheter

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har skapat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna.

Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer

Sponsormeddelande

2022-09-07_Sweclockers_Cut-the-Cord_1920x1080px.jpg
ROG_LOGO_Horizontal_black_Big.png

Sponsras av Asus
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Asus. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.