Insidan av chassit. Här ser vi 120 mm-fläkten som sitter bak, sladdarna från frontmodulen fram, ventilationsgallret i botten med mera.

Om vi tittar lite närmare på den bakre delen inne i chassit ser vi att varje plats för instickskort är utrustade med tumskruvar, detta för att få en så smidig installation som möjligt. Samtliga fläktar är utrustade med 4-pins Y-kontakter.

När du monterar in en 5.25"-enhet fäster du en skena på vardera sida av enheten, sedan skjuter du in den. Därefter låser du fast enheten, det gör du med dem svarta "spakarna" du ser ovan. På bilden är dem i sitt låsta läge.

Kassetten för montering av interna 3.5"-enheter, till exempel hårddiskar. Det får plats fyra stycken hårddiskar i kassetten, den är även löstagbar.

I utrymmet på bilden ovan monterar du in ditt nätaggregat. Som vi nämnde tidigare i testet så kan man även montera in ett nätaggregat i botten av chassit.

Den högra (sett framifrån) insidan av chassit. Här ser man lite tydligare hur en så kallad "Cross Flow Fan" skall sitta monterad.

På insidan av den ena sidodörren sitter det stort dammfilter. Det finns även fyra skruvhål här som ger dig möjligheten att kunna montera in en 80 mm-fläkt. Varför Cooler Master har valt en 80 mm-fläkt är dock en aning märkligt, varför inte en 120 mm-fläkt som alla andra?

Tre av de frontplåtar som pryder chassits framsida. Innanför dessa sitter det ett dammfilter på varje "plåt". De går även att ta loss om man vill rengöra dem. Att få loss dessa var dock ingen dans på rosor, man fick kämpa och slita men tillslut fann vi en lösning som gjorde det lite smidigare. Med hjälp av en platt skruvmejsel fick man bända ut piggarna på baksidan av "plåtarna" från insidan av chassit. Det här kunde Cooler Master ha löst på ett bättre sätt.

Kablarna som går ut från frontmodulen. Kontakter för USB och Firewire är inte lösa som på en del andra chassin, perfekt då man slipper onödigt kabeltrassel. En sak som ni kanske har lagt märke till är avsaknaden av den klassiska PC-speakern och om det är ett steg i positiv eller negativ riktning är upp till var och en att avgöra.

Cooler Master Stackers insida bjuder på en hel del tacksamma lösningar. Det är stort och rymligt, och kylningsförmågan verkar vara på topp. Dammfilter på sidan och fronten kan vara extra bra för dig som har datorn placerad på golvet, för vem vill ha en massa damm in i datorn? Frontplåtarna var dock som sagt något svåra att få loss.