Aktuella index med nuvarande testsvit

Att få en bra överblick när det kommer till långa recensioner av grafikkort är inte alltid helt lätt. SweClockers tillhandahåller därför ett populärt prestandaindex, vilket sammanfattar resultaten av de testade speltitlarna.

index.png

Observera att SweClockers prestandaindex är ett "medelvärde av medelvärden", alltså en mycket förenklad bild av verkligheten. Även om tabellen är bra för att snabba jämförelser är resultatet beroende av bland annat drivrutiner och vilka speltitlar som används. Läs hela artiklarna för att få den kompletta bilden.

SweClockers prestandaindex hösten 2022

Tabellerna nedan representerar ett snitt av tolv olika spel – Assassin's Creed: Valhalla, Chernobylite, Cyberpunk 2077, F1 2021, Far Cry 6, Forza Horizon 5, Guardians of the Galaxy, Hitman III, Red Dead Redemption 2, Resident Evil Village, Total War: Warhammer III och Watch Dogs Legion. För information om grafikgränssnitt och inställningar hänvisar vi till de individuella speltesterna.

Artiklar för referensvärden

Den här artikeln är tänkt för att underlätta länkande samt informationssökande och innehåller endast senaste revisionen av prestandaindex. För vidare information och analyser hänvisas till respektive test.