Det gångna året har kantats av ett flertal chassilanseringar, där bland annat Cooler Master nyligen släppte sina två nya modeller Cosmos C700P och Mastercase H500P. En genomgående trend för dessa är implementeringen av RGB och härdat glas och nu ansluter sig även Antec till raden tillverkare som erbjuder detta.

Företagets senaste modell heter P110 Luce och är en miditowermodell som mäter in på 489×230×518 mm (L×B×H). Chassit har likt många andra modeller på marknaden en heltäckande sidopanel av härdat glas, vilket även kombineras med inbyggd RGB-belysning.

När det kommer till insidan finns det plats för sex stycken 3,5-enheter, alternativt upp till sex 2,5-tumsenheter. För kylning kommer chassit med två förinstallerade 120 mm-fläktar och har plats för upp till två 140 mm-fläktar i framkant och två i toppen.

Antec P110 Luce finns tillgängligt nu med ett rekommenderat pris på 1 195 kronor. Chassit släpps även i en version med namnet Silent, vilket slopar den heltäckande glaspanelen och tros även komma med extra ljuddämpande material. Något pris eller lanseringsdatum för detta har dock inte tillkännagivits.