För ungefär en månad sedan öppnades ansökningarna till vinterns upplaga av ROG Live och nu står det klart vem som får uppdraget att tillsammans med testlabbets Jonas @JonasT Thörnqvist försvara forumets färger när Sverige tävlar mot Finland i den ädla konsten att bygga dator.

Rauf&#x27s extreme overclocking - Sweclockers [gKev6D6UrSo - 1280x720 - 6m17s].png

Efter många och långa överläggningar står det klart att ingen mindre än Tobias @Rauf Bergström är mannen som ska ge SweClockers övertaget i den prestigefyllda tävlingen. Rauf är nämligen känd som en av de mest välrenommerade överklockarna i världen, vilket å andra sidan även skruvar upp förväntningarna inför lördagens finnkamp.

Start lördag klockan 13:00

Streamen drar igång på lördag den 4 december klockan 13:00 och fortsätter ända in på kvällskvisten. Sändningen leds av den välkände e-sportkommentatorn Auguste "Semmler" Massonnat och bjuder på flera överraskningar för tittarna, där det bland annat kommer vara möjligt att vinna en fullsmetad gamingdator signerad ASUS x Noctua genom att glänsa med datorkunskaperna i den direktsända frågesporten.

2021-11-22_ROG-Live_Schedule_1148x300px_Final.jpg

Den som är på jakt efter grafikkort och andra uppgraderingar kan dessutom se fram emot flera prispressade drops under kvällen. Inet har laddat lagerhyllorna med ASUS TUF Gaming Geforce RTX 3070 Ti och RTX 3080, som givetvis är avsedda för de som hejar på i chatten och följer med under streamen.

På söndag fortsätter ROG Live med gästspel från de välkända moddarna och tillika SweClockers-profilerna @Forsberg Customs och @Timpelay, som inte minst kommer att visa upp sina senaste verk för tittarna. Därutöver fylls prispotten på nytt med rykande färsk hårdvara för en ny omgång tittartävlingar.

Detta, och mycket mer därtill, när SweClockers intar ROG Live och visar finnarna hur det går till att bygga en riktigt clockren dator. Nu kör vi!

2021-02-08_ROG_Live_Logo_2021-update_Red-bg_Final.png

Sponsras av ROG
Denna artikel produceras i betalt samarbete med ROG. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.