Bakom adventskalenderns första helglucka ryms tips för den som funderar på julklappsrim till en riktigt användbar klapp: En skrivare med scanner! Det är @Fonclbrich som är ordkonstnär och trollar fram ett rim som dessutom lovar teknisk support – varje tekniknörds stora dröm. För den som föredrar digital över analog lagring står QNAP redo med ett finfint erbjudande på en NAS-enhet.

Att en bild säger mer än tusen ord är ett vanligt citat
jag målar snabbt mängder av bilder i valfritt format

Det enda som sätter begränsningar är din fantasi
visa mig vad du vill ha och så får det bli

Om du istället föredrar kommunikation via skrift
då ordnar vi det, utan att papper åker på vift

Se till att allt stämmer innan du trycker på knappen
blir det fel kan du rådfråga den som gav dig julklappen – @Fonclbrich

Stort grattis till papperskonässören bakom dagens lucka, som plockar hem ett presentkort på 1 000 kronor hos en välkänd datorbutik!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Spara din data, spara pengar med QNAP NAS TS-462!

Den perfekta julklappen för tekniskt kunniga individer – nu billigare än någonsin. Vi, QNAP-tomtarna, bestämde oss för att samarbeta med tomtarna från SweClockers för att komma med ett exklusivt erbjudande som endast är tillgängligt idag, perfekt lagom till jul. Snabb, privat molnlagring och med en rad multimedia- och filhanteringsapplikationer: TS-462 NAS är idealisk för hemanvändare att maximera sin digitala livsstil.

Du måste vara inloggad som SweClockers verifierad medlem på Inet för att ta del av rabatten.

Till erbjudandet