Vi öppnar den fjärde luckan och konstaterar att andra advent är här. Istället för fokus på juldikt eller sång, förgylls denna söndag av en episk julsaga fylld av skräcksting och en viktig påminnelse om att datorn också måste få lite extra kärlek i december. Om du inte hunnit damma av burken i närtid kan det vara dags för det, innan den får några idéer.

Varken julsång, juldikt eller rim.
Här kommer istället en liten film.
Du hämnden sökte, du hämnden fick.
Jag lämnade dig i ett ruttet skick.

När ingen julklapp till dig gavs,
uppstod ett ordentligt skav.
Nu var absoluta droppen nådd,
Albin skulle definitivt se sig om...
Du gav dig ut trots rostiga hjul...
nu skulle Albin inte längre ha kul.

Du vek dig ej och du vann,
äntligen ska din dröm bli sann.
Till min kära dator som förtjänar en riktig upgrade //Albin

Hitchcocks efterträdare går under forumnamnet @Kickhan och i väntan på Oscarsstatyetterna är belöningen ett presentkort på 1 000 kronor – perfekt för att blidka datorn. Den vassa filmen innebär också en chans att vinna ett stort uppgraderingspaket med hårda julklappar från Komplett.se.

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Prima chassi till pangpris

Fractal Design tänder adventsljusstakens andra ljus med ett fint erbjudande på datorlådan Meshify 2 Lite RGB, som med mesh-front, fyra RGB-fläktar och sidopanel av härdat glas satsar på både luftflöde och estetik. Dagen till ära kliver 25 exemplar ned rejält i pris hos återförsäljaren Inet – från 1 829 till 1 299 kronor. God jul!

Du måste vara inloggad som SweClockers verifierad medlem på Inet för att ta del av rabatten.

Till erbjudandet