I takt med att utvecklingen fortskrider blir också spelen större och tar upp allt mer lagringsutrymme. Från att ha rymts på några enstaka kilobyte kan moderna speltitlar ta flera hundra gigabyte i anspråk, vilket kan ställa till det för den som vill ha många spel installerade på datorn.

QNAP gör NAS-enheter där det går att lägga spelen på en central server i nätverket istället och vill nu ta reda på hur mycket lagringsutrymme som SweClockers använder till just spel. För tydlighetens skull avgränsas frågan till PC-spel som faktiskt är installerade i din speldator. Var med i omröstningen och diskutera i forumet!

Sponsormeddelande

636_1641439097_photo_TS-464_left-top.png

Samla dina spel på en enda högpresterande NAS

QNAP:s 2.5GbE NAS ger höga överföringshastigheter och möjlighet att samla både dina filer och spel på ett och samma ställe. Med operativsystemet QTS går även installera appar och enkelt organisera och hantera spelbibliotek från Steam, GOG och andra plattformar.

QNAP NAS är utrustad med Container Station, som gör det möjligt att ladda ned och hosta Docker-baserade spel såsom Minecraft, Ark: Survival Evolved, Valheim och Garry's Mod. Dessutom kan du dra nytta av fullt stöd för höga nätverkshastigheter med 2.5GbE.

Läs mer om QNAP 2.5GbE NAS

Sponsras av QNAP

Denna artikel produceras i samarbete med QNAP. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.