Det är inte lätt att vara en uppgraderingssugen datorentusiast när priserna kryper uppåt. Men nu kan det bli ändring på det! SweClockers presenterar Månadens Drop, där vi varje månad samarbetar med tillverkare och återförsäljare för att kunna erbjuda ett riktigt smaskigt fynd.

I Månadens Drop väntar ett påkostat nätaggregat från Corsair i samarbete med Webhallen. Sugen på fler erbjudanden? Webhallens jättekampanj Gamers Unite är inne på sista veckan med nedsatta priser på stora mängder gamingutrustning. Missa inte!

Webhallen Gamers Unite

SweClockers Månadens Drop – Maj 2024

Corsair RM850x 850 W för 990 kronor!

Månadens Drop – exklusivt för SweClockers! Klicka in på Webhallen och ange koden corsairswecdrop1 för att köpa nätaggregatet Corsair RM850x för endast 990 kronor. Erbjudandet gäller idag, fredag den 24 maj.

Specifikationer

  • 850 W effekt

  • Fullt modulärt

  • 140 mm-fläkt med Zero RPM-mode

  • ATX12V 2.4 / EPS12V 2.92

  • 80 Plus Gold

  • 10 års garanti

Till erbjudandet (kod: corsairswecdrop1)

Begränsat erbjudande om 50 exemplar, giltigt fredagen den 24 maj 2024.
Lägsta pris senaste 30 dagarna på Prisjakt: 1 385 kronor

Detta nätaggregat följer den äldre standarden ATX 2.4. Det går fortfarande att använda i nya datorer, men för särskilt krävande komponenter finns ATX 3.0. Här kan du läsa om skillnaderna.

Vad skulle du vilja se för produkter i framtida upplagor av Månadens Drop? Dela med dig av dina önskemål i forumet!

Sponsras av Webhallen

Webhallen-logo-main-blue.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Webhallen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.