Permalänk
Inaktiv

Är inte så bra på skärmar så undrar nu när det finns recensioner. tycker ni jag ska köppa denna skärmen eller acern eller asus eller viewsonic? vilken funkar bäst med 3d och med bäst bild kvalite (utan 3d på)?

Permalänk
Medlem

Hej alla skärmägare.

Idag fick jag skärmen och allt fungerade fint men när jag skulle sätta på cs så blev det inte fullscreen och jag har försökt att ändra i launch options osv men får det inte att funka. Någon som har samma problem har ati iförövrigt.

Visa signatur

Driver bloggen www.gamingdatorguiden.se där jag skriver och testar olika gamingprodukter

Permalänk
Medlem

Omdöme BenQ 24" LED XL2410T

Bakgrund
Ville ha en LCD gaming skärm så jag kunde ta bort min tjocka CRT Främst för att passa till spel som CS.
Har inte speciellt mycket erfarenhet av LCD datorskärmar.

Det fysiska
Den fysiska delen av skärmen får 10/10 väldigt stabil och robust konstruktion, kan höja skärmen rakt upp vilken är skönt till skillnad från min tidigare CRT. Går också att vinkla upp ner och sidor (surprise!)

Menyn
Svenskt språk fanns med så det var det första jag ändrade till
Menyerna känns lite sega och jag tycker att höger och vänster navigerar upp och ner fel, men det är troligtvis för att det ska bli rätt om man använder skärmen på högkant.
Tyckte om att det fanns olika bildläge färgprofiler sparade i menyn så slipper personer som mig försöka trolla fram den perfekta bilden från scratch.

Bildkvalitet
Färgerna var från början väldigt matta tyckte jag, den kom med bildlägesprofilen FPS aktiverad, som ska vara anpassad till CS som jag fattat det, vilket inte är något jag skulle hålla med om.
Jag bytte sedan till bildlägesprofilen Foto vilket jag blev positiv till. Ändrade Direktläge till för att få bästa möjliga respons från skärmen. Har också ändrat kontrasten till 81, kommer inte ihåg vad den var på från början. Hade på 100 ett tag, men det blev för påfrestande för ögonen, dvs för starka färger. Men nu när jag har ett slutresultat är jag nöjd med färgerna, Svart är Svart osv, LED tillför säkert något fördel till detta.
Jag har så gott som ingen Backlight Bleeding på min skärm (Inget jag ser nu iaf).
Eftersom det är en TN är betraktningsvinklarna begränsade, visste att TN har dåliga betraktningsvinklarna men eftersom jag inte haft LCD skärm förut visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men betraktningsvinklarna var faktiskt lite under mina förhoppningar, men det är inget jag skulle välja bort skärmen för.

Inputlag och ms (120 hz)
Hade till en början problem med att få 120 hz, men kunde korrigera vad jag nu antar vad problemet, dvs startinställningarna i CS som störde på något sätt, fick också erfara att Vsync är något som ska vara avslaget för att få FPS'n att funka felfritt.
Klarar officiellt 120 hz i 640x480 800x600 1024x768 och 1920x1080, även med ATI. Jag har en annan 120 hz upplösning ändå som jag använder.
Jag upplever inget Inputlag eller fördröjning, även om det största sannolikhet finns mätbar fördröjning är det inget som märks. Och jag vill påstå att märker inte jag det gör inte ni det heller, alla timmar av CS-spelande har gjort mig känslig för irregulariteter. Så är du inte inbillningssjuk eller superhjälte behöver du inte oroa dig för Inputlag. Man kan dessutom med en knapptryckning ändra till 4:3 från 16:9 om så önskas.

Plus o Minus
+ Perfekt plattskärm för gaming

-Betraktningsvinklarna är inte bra och är egentligen det enda som är negativt med skärmen
(-Alla videos man hade förut i lagom kvalitet är inte längre speciellt bra kvalitet när man har upplösning 1080p i Windows men det är snarare ett i-landsproblem )

Övrigt
Köpte bundlet med mus och musmatta för samma pris som bara skärmen.
Zowie EC1 Pro Gaming Mouse - får 4/5, den är lite för lite för mig tyckte jag och scrollen är bla inte 100% på alla snurrningar.
Zowie SWIFT Black Spawn Edition - får 5/5 hårdplastsmusmatta som är riktigt tunn. lagom stor och fäster riktigt bra i bordet.

BETYG
Som gamingskärm 10/10
Som skärm i helhet 8/10 (hade varit 10/10 om betraktningsvinklarna varit bra)

Permalänk
Medlem

Tackar för dina synpunkter på benqen.

Permalänk
Permalänk
Avstängd

schysta bilder!
1271 var grym

fan jag hörde att HeatoN och SpawN har gått tillbaka till sina gamla CRTs?
dom använder nu BenQn som öl och pizza underlägg istället
den matta ytan gör ju att flarrorna står stadigt

ok jag har inte sett BenQn så jag kan inte kommentera
det viktiga är ju att man är nöjd med sin nya skärm.

Visa signatur

i7 2600K 4.8Ghz Vattenkyld (EK Supreme HF Nickel)| ASUS P8Z68-V PRO |Corsair 8GB CL9 2133MHz VENGEANCE PRO| Corsair RM850 850W |EVGA GTX 780 SC ACX SLI Vattenkylda (EK-FC Titan - Acetal)|Pump: Alphacool D5/EK-D5 X-RES 100 Topp|Radiatorer: BlackICE GT Stealth 360|EK-CoolStream XTC 140|Fläktar: 3X Akasa Apache 120mm|2x Akasa Apache 140mm|Skärm: Samsung S27A950D 120Hz|Systemdisk: OCZ Vertex3 MAX IOPS 120GB|Datorlåda: Corsair Obsidian 800D|

Permalänk
Medlem

Av bilderna att bedömma (med kamera vet jag att det kanske inte ser riktigt likadant ut (ofta lite mörkare och färggrannare när jag själv testat ta bilder) men ser iallafall att färgtonen/temperaturen ser bra ut, väldigt naturlig sådan runt 6500k, varken blå eller röd dominans och kontrasten verkar va riktigt bra liksom om BenQ inte har använt de billigaste LED bakgrundsbelysningen precis. Färgerna iaf på dessa bilder kanske är något överdrivna färgstarka ("saturated" vad det nu blir på svenska) och påminner om föräldrarnas Panasonic G10 plasma TV :), speciellt grön och gul men kan ju ha med kameran att göra. Vad använder du för "Saturation" inställning, ska ju finnas en sån på skärmen. Vore najs ifall du kunde nämna vilka inställningar som användes vid dessa bilder (ljusstyrka, kontrast, gamma, hue, saturation osv). Kan du också kommentera ifall färgerna i verkligheten skiljer sig åt mycket från det vi ser på bilderna?

Kan bra hända att det blir aktuellt att skaffa en sån skärm när de kommer till Finland eller så kanske jag väntar en stund så priset går ner litegrann, är ju ändå relativt nöjd med denna VX2268wm förutom att det kunde va lite mindre backligt bleed så att jag inte behöver använda så låg ljusstyrka och att kontrasten är inte den bästa, sämst av 120Hz skärmarna iaf på ca ~770:1 nånting enligt tester jämfört med över 900:1 med de bättre 120Hz skärmarna, antagligen även BenQ ser det ut som. Märker att skuggorna saknar "djup" på min VX2268wm, redan 2233rz hade betydligt bättre kontrast och skuggorna var mera varierande och bilderna såg på så sätt ut att ha mera djup och VX2268wm verkade alltid ha ljusare och tråkigare skuggor som inte alltid ser så verkligt ut. (2233rz hade runt 850-900:1 beroende på inställning skulle jag minnas).

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk
Medlem
Skrivet av Daemon85:

Omdöme BenQ 24" LED XL2410T
........

Trevligt med ett omdöme. Jag är riktigt sugen på att dra iväg en beställning, undrar nu bara om du märker att det är "dåliga" betraktningsvinklar även fast du sitter rakt framför skärmen om du förstår hur jag menar.

Visa signatur

Define R4 | be quiet! Dark Power Pro 10 850W 80+ Platinum | MSI Z77A-GD65 | i7 3770K | Noctua NH-U9B SE2 | Corsair Vengeance LP 2x8GB 1600 MHz | Samsung 840 Pro 256 GB | HD5850 1GB

Permalänk
Medlem

Alla färgerna på bilderna jag tog är lite starkare och en aning mörkare. Men det går att få starkare om man vill, jag har kontrasten på 81 och provade 100 ett tag men det blev för starkt.
På skärmen har jag satt bildläget på FOTO och då kan man inte justera färgerna själv, bara kontrasten och den har jag satt på 81. Satte också på Direktläget för att ge bra respons vid spelande.

Angående betracktningsvinklarna så ser jag en liten skillnad utöver skärmen när man sitter rakt framifrån, men det är så det är med alla TN antar jag, jag är ju bortskämd med CRT känner iaf själv nu efter någon dag att mina ögon anpassat sig bättre till skärmen.

Och om HeatoN och SpawN valt bort BenQ skärmen och kör CRT igen kan jag inte kommentera, jag kan bara säga att jag skulle INTE byta tillbax till CRT igen.

Tänkte lägga upp ett pack med lite najs 1080p (jpg) bilder som jag samlat på mig nu, ska bara sortera dem osv

Permalänk
Skrivet av Daemon85:

Omdöme BenQ 24" LED XL2410T

)

Tack så mycket för utförligt omdöme!
Hade du ATI eller nvidia?

Jag är konfunderad över hela vsync-historian i detta fallet. Hur kan vi vara säkra på att skärmen visar 120 bilder i sekunden och att det inte bara är grafikkortet som snurrar på det, då vsync är avstängt? Detta fenomen finns ju också på vissa CRT; skärmen visar inte 120 bilder i sekunden men det flyter ändå hyffsat. Men jag vill ha 100 "riktiga" fps i CS.

Förövrigt verkar alla mål uppfyllas. Färgerna är vad jag förstår godkända och det är minimalt med backlight bleed. Dess fysiska egenskaper verkar vara klockrena enligt min smak iaf.

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC

Permalänk
Medlem

Du kollar vilken hz du kör på skärmen bara, är den på 120hz så är det 120hz.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Daemon85:

Jag upplever inget Inputlag eller fördröjning, även om det största sannolikhet finns mätbar fördröjning är det inget som märks.

det är väl bara att mäta lagget
du har ju ett fullt fungerande program för att mäta inputlagg och tydligen så har du även en CRT att mäta emot.
vad är problemet?
skaka fram en snabb kamera och kör igång.

jag tvivlar på att Benny Kula skärmen kommer under 20ms som Asusen gör
eller vad tror du?

Visa signatur

i7 2600K 4.8Ghz Vattenkyld (EK Supreme HF Nickel)| ASUS P8Z68-V PRO |Corsair 8GB CL9 2133MHz VENGEANCE PRO| Corsair RM850 850W |EVGA GTX 780 SC ACX SLI Vattenkylda (EK-FC Titan - Acetal)|Pump: Alphacool D5/EK-D5 X-RES 100 Topp|Radiatorer: BlackICE GT Stealth 360|EK-CoolStream XTC 140|Fläktar: 3X Akasa Apache 120mm|2x Akasa Apache 140mm|Skärm: Samsung S27A950D 120Hz|Systemdisk: OCZ Vertex3 MAX IOPS 120GB|Datorlåda: Corsair Obsidian 800D|

Permalänk
Medlem

Vad vet herr "jag-måste-försvara-mina-köp-ASUS-är-bäst" om det? Finns ju t.o.m. "instant mode" för att minimera input lag på BenQ, sån funktion skulle inte finnas där om den inte gjorde det vad den var skapad för. Jag skulle va mera orolig om att din ASUS kanske inte är den snabbaste skärmen längre som du önskar att den är. Men du har ju just köpt en ny skärm du är mycket nöjd med så varför oroa dig?

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk

helvete va sugen man blir på denna skärmen..behöver verkligen en ny, har dock inte 4tusen till en ny skärm

Permalänk
Medlem
Skrivet av RPGWiZaRD:

Vad vet herr "jag-måste-försvara-mina-köp-ASUS-är-bäst" om det? Finns ju t.o.m. "instant mode" för att minimera input lag på BenQ, sån funktion skulle inte finnas där om den inte gjorde det vad den var skapad för. Jag skulle va mera orolig om att din ASUS kanske inte är den snabbaste skärmen längre som du önskar att den är. Men du har ju just köpt en ny skärm du är mycket nöjd med så varför oroa dig?

Viewsonics skärm har lägre medel inputlag än alla andra inkl asus.
Sen varför lyssna på han som säger att hans TN är bättre på färger än alla IPS som finns.

Permalänk
Skrivet av Nivity:

Du kollar vilken hz du kör på skärmen bara, är den på 120hz så är det 120hz.

Den ägare till skärmen som skrivit mest här har ju faktiskt utryckt tvivel om det tidigare i tråden...därav min fråga. Jag har dessutom inte skärmen själv vilket gör att det är lite svårt för mig att konstatera hz:en själv.

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC

Permalänk
Medlem

Mera feedback eller bilder eller vad som helst angående skärmen eftertraktas!

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk

Tycker att det låter märkligt att det inte går att få 100 fps med v-sync på? Att spela utan med all tearing som uppstår känns inte som ett alternativ, får ju ont i ögonen.

Visa signatur

i5 2500K - Gigabyte P67 UD3 - G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 2133 MHz - MSI GTX 1660 Super Gaming X - Samsung 860 EVO 500GB - WD Green 2TB - FD Define R3 - Corsair RM750X V2 750W - HP X27q - CM Quickfire XT (MX-brown) - Glorious Model D

Permalänk
Medlem

En fråga... Under fliken "Ändra upplösning" i Nvidias kontrollpanel finns det två rubriker för tillgängliga upplösningar, den ena heter "HD, SD" och den andra "PC". Vad är det för skillnad på dessa? Jag kan bara välja 120Hz under "PC".

Visa signatur

⚙️ Ryzen 5800X | G.Skill TridentZ 3866MHz CL14 | ASUS TUF 6900XT
🖥️ Samsung Odyssey G8 OLED ⌨️ Keychron Q4 60% 🖱️ Glorious Series One Pro
🎧 RME ADI-2-DAC FS | Focal Clear MG Pro | Sony MDR-Z7M2
📺 LG 65" GX OLED | Dynaudio Xeo 4

Permalänk
Skrivet av backsla5h:

Tycker att det låter märkligt att det inte går att få 100 fps med v-sync på? Att spela utan med all tearing som uppstår känns inte som ett alternativ, får ju ont i ögonen.

Borde inte bli tearing med denna skärm om du har en hyffsad dator

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC

Permalänk
Medlem
Skrivet av pg_ice:

det är väl bara att mäta lagget
du har ju ett fullt fungerande program för att mäta inputlagg och tydligen så har du även en CRT att mäta emot.
vad är problemet?
skaka fram en snabb kamera och kör igång.

jag tvivlar på att Benny Kula skärmen kommer under 20ms som Asusen gör
eller vad tror du?

Jag har ingen vga på grafikkortet, så kan inte göra testet rättvist.

Men för min del spelar inte testet så stor roll, när jag inte ser någon som helst fördröjning från min rörelse och det jag upplever i realtid så är det perfa

Förövrigt har jag inte upplevt märkbart mycket tearing utan Vsync, men jag har inte funderat så mycket på det heller

Permalänk
Medlem

Tearing är inget större problem på 120Hz skärmar, jag kör med vsync avslaget åtminstone i 99% av fallen. Kan vi åtminstone få fler bilder av skärmen lr nåt? BenQen finns inte att köpas i Finland ännu.

Sen fick jag nyss reda på att NEC ska komma med sin 3D monitor snart, F23W2A, finns redan support för skärmen i nvidia drivrutinerna.

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk
Medlem

BTW! Någon som vet om man kan inaktivera splashbilden med enegystar som kommer upp när man startar skärmen? Störigt att vänta extra sekunder pga de

fixar några fler bilder snarast

Permalänk
Medlem
Permalänk

Varför har du Svinto på skrivbordet??

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC

Permalänk
Medlem

Skulle nån kunna posta t.ex. en bild som visar en hel svart bild för att se om det syns alls någon backlight bleed (i mörkt rum helst). Screensaver > "Blank" t.ex. T.ex. vid brightness 100 och brightness 50 eller annan och specifiera isåfall.

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk
Medlem
Skrivet av RPGWiZaRD:

Skulle nån kunna posta t.ex. en bild som visar en hel svart bild för att se om det syns alls någon backlight bleed (i mörkt rum helst). Screensaver > "Blank" t.ex. T.ex. vid brightness 100 och brightness 50 eller annan och specifiera isåfall.

Skulle gärna vilja se detta jag med. Vore även kul att se lite bilder från sidan för att kolla in betraktningsvinklarna. Denna skärm verkar super

Visa signatur

Define R4 | be quiet! Dark Power Pro 10 850W 80+ Platinum | MSI Z77A-GD65 | i7 3770K | Noctua NH-U9B SE2 | Corsair Vengeance LP 2x8GB 1600 MHz | Samsung 840 Pro 256 GB | HD5850 1GB

Permalänk

Första omdömet har kommit på prisjakt:

Skrivet av Gadget_geek på prisjakt:

Överlag en godkänd skärm, men jag har hittat några minussidor med den:
*för mycket backlight bleed för att det ska anses acceptabelt, speciellt i nederkanten.
Min Samsung LE40B550 LCD tv har inte i närheten så mkt backlight bleed som denna.
*kontrasten. jag må ha blivit kräsen med detta då jag suttit med en 21 tums trinitron skärm (Sony GDM-F520) tills nu, men XL2410T är inte i närheten av en bra CRT skärm, varken vad gäller svärta, kontrast, skärpa eller färgdjup. Men jag antar att ingen LCD med TN display är det...
Ingen riktigt rättvis jämförelse kanske, men jag har just nu ingen annan lämplig skärm att jämföra mot.
Den har visserligen hög dynamisk kontrast, en funktion som jag finner oanvändbar vid spelande.
Exempel: Om du står inne i ett mörkt rum och kollar ut genom ett ljust fönster, så blir allt runt dig nästan kolsvart förutom fönstret, som blir superljust.

På plussidan däremot:
*Foten känns väldigt gedigen och vrid/tilt/pivot/höj-och-sänk funktionen fungerar bra.
*Den ger ifrån sig väldigt vackra och intensiva färger, underbar att kolla på film på. Färgintensitet är den enda punkt ur bildkvalitetsperspektiv som den spöar min trinitron skärm på.
*Hög ljusstyrka.
*120Hz funktionen fungerar ypperligt. Har inte provat 3D än dock.
*Skärmen är helt matt svart, inget som blänker.

Väldigt svårt att sätta betyg på denna skärm, men jag kan nog inte sträcka mig längre än en 8.
För det priset hade jag förväntat mig mer vad gäller bildkvalitet, men jag är ändå helt klart nöjd överlag.

Jag skulle gärna ha en kommentar från RPGWiZaRD om detta innan jag trycker på [KÖP]

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC

Permalänk
Medlem
Skrivet av s0kkiplast:

Första omdömet har kommit på prisjakt:

Jag skulle gärna ha en kommentar från RPGWiZaRD om detta innan jag trycker på [KÖP]

Varför vill du ha en kommentar av mig för? Jag har ju inte skärmen. Backlight bleed t.ex. kan ju möjligtvis va ett synligt problem endast vid default hög ljusstyrka som bara gör ont i ögonen att titta på så det får man säkert ställa ner ordentligt när man inte spelar med 3D-glasögona, 120Hz skärmarna har ju mera ljusstyrka än vanliga skärmar och stark ljusstyrka bidrar till mera backlight bleed. Varierar ju också från exemplar till exemplar. Sen är killen helt oerfaren av LCD skärmar och speciellt TN paneler, visst märkte jag också att kontrasten blev sämre då jag bytte från trinitron CRT till denna VX2268wm men det är inte något som stört mig men tror fortfarande att skärmen har bra kontrast för en TN panel på basen av de bilder jag sett i stil med runt 900:1, låter mera som om killen inte riktigt har klart för sig vad kontrasten igentligen innebär. Du får tyvärr vänta på några ordentliga analytiska recensioner ifall du vill ha svar på detta. (Förresten är ju hans Sony F520 CRT den överlägst bästa icke widescreen CRT skärmen som finns som kostade kanske 15.000kr någongång förr i tiden och idag kan man va lycklig ifall man får den såld för typ 1500kr ).

Visa signatur

Intel® Core i7-13700K @ 5.7/5.6GHz | ASRock Z690 Extreme | G.Skill Trident Z 32GB @ DDR4-3400 CL14 | Samsung EVO series M.2 + Sata SSDs 2TB | Intel Arc A750 | SuperFlower Titanium 1000W | Gigabyte M32Q 32"/1440p 165Hz | Arctic Freezer II 360 AIO | Phanteks P500A D-RGB | Windows 10 & 11 x64 Professional

Permalänk
Skrivet av RPGWiZaRD:

Varför vill du ha en kommentar av mig för?

Du svarade själv på den frågan i resten av din text...
Tack så mycket! Det jag ville höra.
Då jag har ATi är inte 3D ett alternativ ändå för närvarande.

Om bara digitalversus kunde göra en recension!!!

Visa signatur

Desktop: Gigabyte GA-Z270X-UD5 | Intel i5 7600K @ 5.0ghz | Asus Radeon rx480 Strix | G.Skill RipJaws V Red | 2x Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
NAS: XPEnology | Fractal Design Array R2 | ASRock E350M1 | 8GB DDR3 1333MHz HTPC: Raspberry Pi 3 OSMC