Permalänk
Medlem

Det bästa tipset som jag kan ge, som flera andra har sagt, är att spela smart och försiktigt. Tänk dig att det är DU som är i spelet! BF-serierna tycker jag är helt olika andra fps spel då de finns så många element som spelar roll. Försök vara smartare än din motståndare, försök att förutse vad han gör. Tänk dig in i motståndarens situation, vad hade du gjort om du är killen som du ligger o skjuter på. Fungerar faktiskt riktigt bra. De flesta spelar BF som alla andra fps spel (*host* cod *host*) dvs run-n-gun. Utnyttja detta i ditt tänk, locka folk, de kommer promenera rakt in i döden

OBS! Med spela försiktigt menar jag inte campa! Men man ska veta när man ska stanna till och när man ska rusa vidare! OBS!

Tillägg
Visa signatur

Console: Xbox Series X TV: Samsung Q70T 4K 120HZ Headset: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Permalänk
Medlem

Måste bara nominera denna tråden till den vettigaste tråden om BF3 sedan spelet släpptes.

Visa signatur

Hobby #1 Ryzen 7 5700G 3060ti 1tb ssd Hobby #2 Glock 19, Remington 700 .308, Mossberg 500.

Permalänk
Skrivet av Shunt91:

Hmm. En sabot är ju iofs bara en ram som används för att kunna avfyra skott som inte är samma kaliber som eldröret, men antar att du menar den mer renodlade stål"spiken" som når vidrigt hög hastighet och är bra på att slå hål? Den avfyras med, och kallas för sabot.

En HEAT enligt mig är en laddning bakom en koppar/annan metall-tratt som vid detonation smälter och formar en/ett kil/spjut med pansarbrytande styrka.
Alltså inte lika fördelaktig att använda mot mjuka mål. Hur ligger det till egentligen? Benämningarna kan ju diffa lite länderna emellan också.

Edit: Läste du verkligen vad som stod här? http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/m830...

Med sabot menar jag alltså pil varianten som inte har nån sprängverkan, bara kinetisk energi.

Med HEAT menar jag den i länken, även den sabot. "multi-purpose". Dels RSV som slår hål i pansar, men även sprängverkan från RSV laddningen. Man kan då ställa in den så det smäller när den är i närheten av målet.

Menar du att det står "which are used to defeat armored vehicles, helicopters and soft targets such as bunkers" ? Armored vehicles är inte samma sak som MBT, även om det säkert går att slå ut MBT med HEAT också. Men normalt laddar man med stålspik om det rör sig om MBT.

Kolla youtube videon jag länkade, där pratar dom om det.

Permalänk
Medlem
Skrivet av kenix:

TS, jag kan göra en svensk video åt dig/er så kan ni få se hur man flyger jet like a baws
Även då som är bra kan behöva kritik för att bli bättre :). Vilket jag jätte gärna vill ha för att bli bättre

Edit: Såklart jag skröt lite, men det är sällan man träffar på någon som brukar ta mig i en dogfight

Vore ju nice om du kunde göra en video och kommentera lite så man förstår bättre.

Har kommit på att jag faktiskt har en Logitech Rumblepad 2 spelkontroll. Blir det lättare att flyga helli och jets med denna jämfört med mus+ tangentbord? Stöder bf3 detta ens? (orkar inte rota fram den om det ändå inte kommer funka)

Finns det detaljerade kartor över varje bana någonstans? vet att det fanns nån sån sida för BC2 där man i detalj kunde se hur kartan såg ut och hur flaggorna är placerade samt var kartgränserna går. Kan ju va trevligt att ha dessa framma på en skärm bredvid när man spelar tänkte ja.

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm

Permalänk
Medlem
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Vore ju nice om du kunde göra en video och kommentera lite så man förstår bättre.

Har kommit på att jag faktiskt har en Logitech Rumblepad 2 spelkontroll. Blir det lättare att flyga helli och jets med denna jämfört med mus+ tangentbord? Stöder bf3 detta ens? (orkar inte rota fram den om det ändå inte kommer funka)

Finns det detaljerade kartor över varje bana någonstans? vet att det fanns nån sån sida för BC2 där man i detalj kunde se hur kartan såg ut och hur flaggorna är placerade samt var kartgränserna går. Kan ju va trevligt att ha dessa framma på en skärm bredvid när man spelar tänkte ja.

Har spelat och spelat in i typ två timmar. problemet är att det slutade spela in efter 20 minuter :P. men en jävla massa snack har jag. Dock så har jag problem med att göra 2 saker samtidigt xD. Inte så van att prata och spela samtidigt. Du vet.. jag är lixom en kille

Permalänk
Medlem

Lär dig banorna skulle jag säga. Inte kommit in i BF3 så mycket ännu men jag vet att det som jag precis skrev är väldigt viktigt.

Jag kunde banorna bättre än många andra i BC2, hade alltid vissa ställen osv jag gick till i början på match, visste alltid från vilket håll, och var motståndarna spawnar, kände till bra sniperställen, vart många brukar vara och inte vara osv... Väldigt viktigt. I 90 % av mina BC2 matcher slutade jag som top 3 efter matchen

Visa signatur

GPU: GTX 570. CPU: Intel Core i5 2500K 3,3GHz. Mobo: MSI P67A-C45 REV B3. Nätaggregat: Corsair TX 650W V2 80+ Bronze. Ram: G.Skill 8GB (2x4096MB) CL9 1600Mhz.
Tillbehör: T-bord: SteelSeries 6G v2 Gaming Keyboard. Skärm: Dell UltraSharp 23'' U2311H IPS. Mus: Logitech G500. OS: Windows 7. Chassi: R3. Headset: SteelSeries Siberia V2 Orange. Min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/Woxocs?feature=mhee

Permalänk
Medlem

Hejsan R0s3n,

Skrivet av R0s3n:

Tjena!

Jag ska försöka svara på det jag kan. Själv är jag en nykomling i Battlefield-genren - det närmaste jag spelat är väl MW2 och det är ändå relativt långt ifrån spelstilen i BF3

Tanks är egentligen inte så superbra. De slår ut andra fordon och andra tanks men är sårbara från luften och för infanteri (engineers). Så har det väl varit sedan andra världskriget när de första raketkastarna kom.

I BF3 gäller det att ha med sig en gunner som använder maskingeväret till att mangla ner fienden. Utan en gunner är du nästan chanslös, men precis som i verkligheten så är sk. Combined Arms det smartaste sättet att använda en tank, dvs att du har understöd från infanteri. Storma inte iväg solo med en tank och hoppas på det bästa, utan få med dig lite fotfolk som kan ha ihjäl de irriterande engineersen så lever du längre.

När jag spelar som Assault så spelar jag främst som Medic, och försöker då främst hjälpa mina lagkamrater. Vill man bli MVP utan att avfyra ett skott kan man spela som Assault på Operation Metro (Conquest Large), och därefter endast använda dig av defibrilator och med packs för att återuppliva och hela dina lagkamrater. Det ger dig poäng som attans.

Supportklassen handlar mycket om att neka fienden möjlgihet att röra sig fritt. Jag brukar plocka fram mini mapen, kolla upp en flaskhals där jag vet att fienderna kommer försöka ta sig igenom och sedan strategiskt placera ut mitt maskingevär och invänta deras instormning. Kan jag hålla den positionen så ökar jag mitt lags chanser att vinna.

Mortar (när man väl låst upp den) är också ett utmärkt vapen, som kan användas med fördel för att kontra strategien ovan. Om en fiende står still på en viss plats kan man på avstånd ha ihjäl honom, (oftast) utan att själv behöva riskera livet. Spelar man med mortar gäller det att vara lite rörlig - risken finns att en fiende skjuter granater tillbaka på dig!

Engineers är (nästan) de enda som kan ha ihjäl tanks. Med RPG/vad-amerikanarnas-nu-hette så har du ihjäl fordon, och med Stinger/Igla har du ner helikoptrar och - om du har tur - jetplan.

Som engineer, ta dig fram till en tank och ligg lågt, sedan gäller det att så snabbt som möjligt hoppa fram, skjuta, och hoppa tillbaka till säkerhet igen. Ensam är det jobbigt att ta ut en tank, utan det gäller att vara några stycken. Kom ihåg att du på längre avstånd måste sikta ovanför tanken, eftersom raketen åker i en båge.

För att ha ner helikoptrar och till viss del jets gäller det att du har tillräckligt med poäng för att få Stinger/Igla missiler. Dessa siktar du på det flygande objektet med, och en orange fyrkant kommer runt målet och ett pipande ljud börjar tjuta. När tonen är konstant skjuter du.

Här brukar jag avvakta lite. Om du skjuter iväg missilen, kan helikopterpiloten enkelt avvärja den genom att fyra av IR flares, som stör målsökningen. Jag brukar kontra detta genom att låsa fast siktet på målet och därefter vänta. Oerfarna piloter brukar fyra av dessa flares så fort de hör ljudet om att siktet är låst. Du tappar låset på målet när flaresen avfyras, men det går snabbare att låsa på målet igen än vad det tar för fienden att ladda om IR flares.

Är det något jag är dålig på så är det att spela som sniper, så här har jag inga råd att ge.

Det jag har att jämföra med är väl CoD:MW2, och här är ju taktiken väldigt annorlunda.

Jag brukar fokusera mindre på min K/D ratio och mer på att komplettera laget. Om fienden flyger runt i helikoptrar och manglar ner oss så tar jag en SAM (Stinger/Igla) och försöker sänka dem. Om man spelar på en CQB-bana (Bazaar, Seine river) så spelar jag som support och monterar upp ett maskingevär på strategiskt utvalt ställe. Ser jag att lagkamraterna ständigt faller ner döda kring mig så tar jag på mig medic rollen och försöker återuppliva dem.

Det går att uppnå teamwork även på public servrarna även om det är otroligt mycket enklare om man spelar med kompisar och kör nån voip-lösning.

Använd mini-mapen. Hittade den relativt nyligen och den gör stor skillnad. På M förstorar du den och på N zoomar du. Här dyker fiender man spottat upp även om man spelar på hardcore (vilket jag uteslutande gör). Ger dig en bra överblick över vad som händer på slagfältet.

Det är väl allt jag kan komma på. Förhoppningsvis har något jag skrivit varit hjälpfullt

Riktigt bra tips du kommer med!
Tack för dem.

Permalänk
Medlem

Adda LeeRooth för lir co-op / mp o annat
har skype! Tja!

Permalänk
Skrivet av Lordsqueak:

Uhm,, Pansarskott är väl till för att slå hål i pansar med, sprängkaften är riktad frammåt, så ja, då måste du nog träffa dom mitt i pannbenet. Har inte spelat spelet, men antar att det finns någon slags AP round eller high explosive som du kan använda mot infanteri.

Ironin är att AP rounds är standardskotten. Men anledningen är att splash-skadan är nästintill helt borttagen.

Permalänk
Medlem

Jag tycker snipern är bra som den är, lämplig bulletdrop. Känns väldigt tillfredsställande att träffa två skott efter varandra med SV98 på ett springade mål och se dom stupa. Görs det för lätt, kommer den känslan försvinna.

Visa signatur

ASRock P67 Extreme 6 // Intel Core i7 2600K @4,4Ghz // 32GB DDR3 // ASUS GeForce GTX 1070 Dual 8GB

Permalänk

Ett bra tips är att flanka fienderna från andra håll. Ta ett fordon om kör runt slagfältet och ta dem i ryggen. Ett bra tips till dem som är sämra än motståndarna när det gäller sikta.
Om en motståndare ser mig när jag försöker döda honom så är jag körd 9 av 10 gånger

Permalänk
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Var nära på att beställa MW3 men kom sedan på mig själv innan jag tryckte på köp-knappen. Fick gå till skamvrån å skämmas lite.

Hehe, samma här, jag var riktigt nära att köpa MW3, när mitt BF3 agerade som värst.

Skrivet av Da´Russian Stallion:

Tanks - Dom dör ju alldeles för lätt? Känns som de kommer två fjuttiga engineers och bara möljer ner, träffar man med pansarskott 2 meter ifrån dom så överlever dom ändå, dom kan stå bakom en pytte sten och överleva. Det är ju helt löjligt!? Gör jag nått fel? Måste man träffa rakt på kroppen för att dom ska dö?

Man måste vara lite försiktig, det är inte meningen att en tank ska köra in mitt i slagfältet och äga allting. Tanks är gjorda för att arbeta tillsammans med infanteri, gärna luftstöd också(enligt mig). Har du en person i tornet också så kan du ta ner engineers innan de hinner göra något. Och eventuellt låta soldaten i tornet hoppa ut och reparera.
Allt för många Tankförare kör ifrån sina engineers och kör rakt in i striden i tron om att de är oövervinnliga.

Skrivet av Da´Russian Stallion:

Engenier - Dom lyckas slakta tanks till höger och vänster, men jag lyckas aldrig ens få delpoäng på en tank. Och hur får man ner en Helli eller Jet? Finns ju ingen tracer längre?

Engineers låser upp Stinger, vilket är en värmesökande missil, den låser på flygplan och helikoptrar, och följer dem forever tills de träffar eller piloten skjuter ut flares.
För att ta ner tanks brukar jag försöka komma in bakom dem och skjuta i bakdelen, eller uppifrån, där de tål mindre. Eventuellt springa/smyga fram och "reparera" sönder dem.

Visa signatur

"The real danger is not that computers will begin to think like men, but that men will begin to think like computers."
-Sydney J. Harris

Spela lite EVE Online!

Permalänk
Skrivet av skog1s:

Ville bara uppdatera om Firemode=V (Burst/Auto)

fast jag rekommenderar än då att köra med att köra på auto och kontrollera sig eller att ha på endast singlefire och skjuta så fort man klarar av att samtidigt hålla still musen.

Visa signatur

Citera så hittar jag tillbaka :)

Permalänk
Skrivet av EnNickeMan:

Engineers låser upp Stinger, vilket är en värmesökande missil, den låser på flygplan och helikoptrar, och följer dem forever tills de träffar eller piloten skjuter ut flares.
För att ta ner tanks brukar jag försöka komma in bakom dem och skjuta i bakdelen, eller uppifrån, där de tål mindre. Eventuellt springa/smyga fram och "reparera" sönder dem.

Tänkte tillägga också:
Engineers kan ju byta ut repairtool mot AT-minor, lägg dessa på ställen som fordon ofta kör förbi och du kan vara på andra sidan banan och få Vehicle Destroyed/kills eller disable vehicle.

Och angående tracer.. När du som engineer låst upp Javelin, så kan en recon sätta ut en SOFLAM, som kommer markera alla fordon, tanks, helikoptrar, flygplan etc, så du låser på dem direkt, och behöver inte bry dig om flares.

Visa signatur

"The real danger is not that computers will begin to think like men, but that men will begin to think like computers."
-Sydney J. Harris

Spela lite EVE Online!

Permalänk
Medlem

mitt tips, ta de lugnt, var sneaky, rusa inte om du inte måste rusa mellan taktiska skydd osv.. det är inte CS....

Visa signatur

|Workstation: AMD Ryzen 9 7900X 4.7GHz | ASRock X670E | AMD Radeon 7900 XT | 32GB DDR5 | NVMe 2.0TB | HDD 4.0TB |
|VMware rig: AMD Threadripper 2920x | ASUS PRIME X399-A | 24GB DDR4 | 10TB Storage |
|HTPC: AMD Ryzen 3 2200G 3.7 GHz | Gigabyte B450M DS3H | Radeon Vega 8 | 8GB RAM | SSD 120GB | *Test rig för div Linux distar, drivers m.m.

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av EnNickeMan:

Tänkte tillägga också:
Engineers kan ju byta ut repairtool mot AT-minor, lägg dessa på ställen som fordon ofta kör förbi och du kan vara på andra sidan banan och få Vehicle Destroyed/kills eller disable vehicle.

Och angående tracer.. När du som engineer låst upp Javelin, så kan en recon sätta ut en SOFLAM, som kommer markera alla fordon, tanks, helikoptrar, flygplan etc, så du låser på dem direkt, och behöver inte bry dig om flares.

Om x antal veckor när det är än mer vanligt med högrankade specialister, såsom recons med SOFLAM och fordonsförare med laserguided missiles samt engineers med javelins...augh...det kommer att bli riktigt drygt att köra fordon för nybörjare. IR smoke är ju första upplåsningen men Reactive Armor är sista. Ska bli intressant att se hur mycket thermal armor ökar låstid.

Hög level soldater kommer att göra livet riktigt surt för nybörjare, undrar om Quick match innehåller matchmaking funktionalitet?

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Medlem

Ingen som har lite sköna videotips?

Visa signatur

"Trying is the first step towards failure" Homer

Permalänk
Medlem

Kan spela spelet, dock stör jag mig på dessa låga fps. 30-40 är ju hemskt dåligt då man har ett hd5870v2. på medium ingen antialiasing eller kantutjämning...

Visa signatur

Asrock x570m Pro - AMD 3700x - Sapphire 5700XT Nitro+ 8GB - CM Hyper 212 black edition - Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Samsung 960 EVO M.2 250GB SSD - Samsung 970 Pro 512GB - Fractal Design Define Mini C Window- Acer 27" XF270HU WQHD 144Hz - OPO 7T + massa annat kul

Permalänk
Skrivet av Mordrana:

Kan spela spelet, dock stör jag mig på dessa låga fps. 30-40 är ju hemskt dåligt då man har ett hd5870v2. på medium ingen antialiasing eller kantutjämning...

Har du de senaste grafikkortsdrivrutinerna installerade?

Med den datorn ska du få minst 80 bilder per sekund på medium inställningar.
Det är något som inte stämmer.

Visa signatur

Antec Performance P182 | Intel Core i7 920 | Gigabyte GeForce GTX 660Ti | Gigabyte GA-EX58-DS4 | Corsair XMS3 1333 MHz 6 GB | Samsung SpinPoint F3 | Corsair 650TX | Windows 7 x86-64 | QPAD MK-50

Permalänk
Medlem
Skrivet av marcusnns:

Har du de senaste grafikkortsdrivrutinerna installerade?

Med den datorn ska du få minst 80 bilder per sekund på medium inställningar.
Det är något som inte stämmer.

Det löste sig, Väldigt skumt problem, I bioset så var tydligen intels Turbo sak igång så den blir upp til 3,7ghz OM det behövs, vilket det inte behövs,
och jag vill inte ha sånt skit igång då det inte behövs, så jag stängde av det, fick 10 grader kallare temps, mer tystgående cpu kylare och gissa vad!
Från 30-40fps i medium till 60fps konstans på High!, så det var onekeligen det som var problemet, frågan är dock Varför. testade lägga igång igen turbo och då vart det 30-40 fps. så att. men är nöjd att det funkar nu iaf, kanske man borde posta detta problem till battlefielld3????

Visa signatur

Asrock x570m Pro - AMD 3700x - Sapphire 5700XT Nitro+ 8GB - CM Hyper 212 black edition - Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Samsung 960 EVO M.2 250GB SSD - Samsung 970 Pro 512GB - Fractal Design Define Mini C Window- Acer 27" XF270HU WQHD 144Hz - OPO 7T + massa annat kul

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mordrana:

Det löste sig, Väldigt skumt problem, I bioset så var tydligen intels Turbo sak igång så den blir upp til 3,7ghz OM det behövs, vilket det inte behövs,
och jag vill inte ha sånt skit igång då det inte behövs, så jag stängde av det, fick 10 grader kallare temps, mer tystgående cpu kylare och gissa vad!
Från 30-40fps i medium till 60fps konstans på High!, så det var onekeligen det som var problemet, frågan är dock Varför. testade lägga igång igen turbo och då vart det 30-40 fps. så att. men är nöjd att det funkar nu iaf, kanske man borde posta detta problem till battlefielld3????

Det är inte så att den klockar upp 2 kärnor och klockar ner två andra? Det borde få en negativ påverkar på BF3 som utnyttjar flera kärnor. Verkar onekligen skummt.

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm

Permalänk
Medlem
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Det är inte så att den klockar upp 2 kärnor och klockar ner två andra? Det borde få en negativ påverkar på BF3 som utnyttjar flera kärnor. Verkar onekligen skummt.

Har faktikst ingen aning, first time Intel så, har varit amd fanboy i 6 år, men nu tänkte jag efter bdozer floppen att det blir intel, o det första man stöter på är detta "problem" nå det funkar nu iallafall, men i framtiden om jag klockar, kommer spelen gå sämre då? det låter ju blåst.

Visa signatur

Asrock x570m Pro - AMD 3700x - Sapphire 5700XT Nitro+ 8GB - CM Hyper 212 black edition - Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Samsung 960 EVO M.2 250GB SSD - Samsung 970 Pro 512GB - Fractal Design Define Mini C Window- Acer 27" XF270HU WQHD 144Hz - OPO 7T + massa annat kul

Permalänk
Medlem
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Men jag kommer verkligen inte in i spelet.

Hur har det gått?

Visa signatur

Hobby #1 Ryzen 7 5700G 3060ti 1tb ssd Hobby #2 Glock 19, Remington 700 .308, Mossberg 500.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tobias75:

Hur har det gått?

Det har blivit bättre men har inte hunnit spela så mkt sista dagarna nu p.g.a. Skyrim

Ska börja spela igen snart å då har jag iaf fått massa bra tipps som ja kan tänka på. Kanske kommer nån trevlig liten patch också medans ja spelar Skyrim som fixar till alla konstigheter

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm

Permalänk
Medlem

det kommer med tiden! iaf för mig jag har spelat ca 70tim nu och min SPM var riktigt låg i början har ökat till det dubbla och först nu det börar gå bra! jag spelar solo så ja byter klass , suicidar mig och ränner omkring över kartan som ett jehu! folk brukar aldrig bry sig om tanks , då backar dom och letar skydd med sin lilla sniperbössa så ja får ta enginnerklassen då.. men då du börjar få in massa medaljonger som ger 10 000 xp vardera så kan det öka spm rätt bra iaf i början.. jag är lite annorlunda då det gäller vapen i alla fps som cod å bf så kör ja alltid de flesta vapen så har inte speciellt mkt kills med "favoritvapnet" har 214kills med Sv98 nu och 2a g36c på 180 och har ca 3500 kills..

Du kan ju testa olika attatchment på vapnena med ja gillar silencer på bössorna de tar ju mindre skada på håll men du undviker att synas på radarn då du skjuter osv.

Visa signatur

gtx 3070ti + intel i7 12700 kf

Permalänk
Medlem

Provade att flyga jets nu. Det är ju fan omöjligt att träffa nått med maskingevären. Blir bara frustrerad. Det är som att trä in en tråd i en nål.

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm

Permalänk
Skrivet av Karma_3750:

Ironin är att AP rounds är standardskotten. Men anledningen är att splash-skadan är nästintill helt borttagen.

Standard i spelet eller i verkligheten? I verkligheten kör man med HEAT såvida man inte vet att man kommer träffa på andra MBT.

Eller i verkligheten åker man inte runt med laddad kanon öht. av säkerhetskäl, och om man gör det så är det HEAT eller nån annan form av multi-purpose.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Provade att flyga jets nu. Det är ju fan omöjligt att träffa nått med maskingevären. Blir bara frustrerad. Det är som att trä in en tråd i en nål.

Flyger du med tangenterna eller med musen.
Musen är ett måste och maskingeväret på en jet är det kraftigaste vapnet förutom guided missile som man kan plocka runt 1000 poäng med lite tur
Heetsekers är värdelöst Dock är jag en duktig flygare

Edit: Jag tycker om gubbar.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Provade att flyga jets nu. Det är ju fan omöjligt att träffa nått med maskingevären. Blir bara frustrerad. Det är som att trä in en tråd i en nål.

växla till 3rd person med c och använd piltangenterna när du flyger runt, byt sen till cockpit och mus när du hittat nåt att skjuta på. kom ihåg att sikta framför tanks om de rullar. spela inte på har
dcoreservrar i början, det gör jets väldigt mkt svårare.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Medlem

Började spela nu igen efter patchen, men ja fattar fortfarande ingenting. Blir f*n slaktad av allt å alla, gjorde en 8/24 runda på caspian precis. Försökte va smart, försökte röra på mig, hänga me min squad, men blev bara köttad hur jag än gjorde. Är inte speciellt kul när man dör var 30:e sekund. Blir en uninstall på skiten snart, spara utrymme på SSD:n. Jag har ju nån BF3 kromosom som saknas tydligen, fattar inte hur folk lyckas köra rundor med assault på caspian å landar på 37/6 å liknande. Ger upp snart

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm