Har ni något garanti ärende ni är väldigt nöjda med? Jag har

Permalänk

Min Acer 4820TG gick sönder. Den startade lite på måfå men oftast inte. Ringde Acers support i Sverige, ingen kö eller något sånt, förklarade mitt problem och killen på supporten skickade direkt en fraktsedel från UPS. Jag bokade tid för upphämtning och datorn var borta ca. en vecka. Fick tillbaks den med nytt moderkort, ny skärm och ny hårddisk! Utmärkt service!

Permalänk
Medlem

Måste ge Westium-Data lite kärlek då de tog in min gamla (stationära) dvd-spelare på garantin, trots att jag inte hittade kvittot

Visa signatur

GUD VÄLSIGNE DIG!
Ryzen 7 5700X3D - 64Gb DDR4 - RTX2060 - Coolermaster Stacker
---------------------------- www.roaddogs.se ------------------------
------- Bofors Interstellar - A Star Citizen Corporation --------
---------------------------------- Twitch ---------------------------------

Permalänk
Medlem
Skrivet av JoBBi:

Tycker Logitech är sjukt bra.

Håller med.

Mitt exempel var iofs inget garantiärende...men det gjorde bara det hela än mer positivt.

Jag råkade bryta av ett av benen som används för att öka lutningen på mitt Logitech-tgb. Kontaktade dem för att höra om de hade ett sådant som reservdel. De meddelade att det nog skulle gå att fixa. En stund senare hörde de av sig igen och meddelade att de tyvärr inte hade någon sådan reservdel till just den modell jag hade (flera år gammal), men istället erbjöd de mig ett helt nytt tgb av nyare modell helt utan kostnad.

Denna service har säkert lönat sig för dem, då den gjort att jag gärna väljer Logitech när jag köper kringutrustning. Underbart med företag som inser värdet av god kundvård.

Visa signatur

Laptop: Dell Latitude E7270 | 12,5" FHD IPS | i5-6300U | 16GB RAM | 500GB SSD
Laptop: MacBook Air 13"
NUC: Intel i5-4250U | 8GB RAM | 250GB SSD

Permalänk
Medlem

Komplett
Jag köpte ett chassi till min vän och den hade en sönder fönster så jag kontaktade dem och de skickade ett helt nytt chassi till mej utan att jag behövde skicka den gamla med sönder fönster så jag fick den med sönder fönster gratis

Btw tumme upp för corsair också sjuk bra service dock så väntar man länge, iclick(eller något) är bra också men tar tid(mitt am3 mb brann upp, skickade den efter tre veckor fick ett nytt som var lite dyrare och bättre)

Permalänk

Kan väll nämna Razer.

USB-sladden till min Razer Mamba mus (ca 1år gammal) sprack i själva kontaktdelen in i musen eller dockan.
Vilket orsakade att datorn inte fick kontakt med dockan eller musen korrekt utan rapporterade "den här usb enheten känns inte igen blah blah blah", och således fungerade inte alls.
Kontaktade Razer Supporen som letade upp en kabel och skickade hem till mig via DHL från sitt europa lager utan kostnad.
ca 1-2 veckor senare så hade jag en ny kabel och kunde fortsätta använda musen.

Och vid ett annat tillfälle så Inet.se.
Köpte ett Raven chassi där fläktarna var trasiga vid leveransen.
De plockade ur fläktarna från ett annat chassi, skickade till mig, jag bytte och skickade tillbaka de trasiga.