Headset eller hörlur samt mic.

Permalänk

Headset eller hörlur samt mic.

Tjena alla!

Sitter på lan för första gången på några år och det har varit trevligt och sånt, fram tills idag när jag vaknade och satte mig vid burken för frukost och film.
Till min förvåning funkar inte ljudet och efter lite forskande så kommer jag fram till att katterna i hushållet har angripit min hörlursladd med vad som bara kan ses som helt oprovoserad våld.

Lurarna jag har nu är Sennheiser PC350 och att testa något nytt är ju aldrig dumt;)

Så nu söker jag en bra och rimligt prissatt mikrofon och ett par hörlurar eller ett headset.

prisgräns ligger mellan 1000-2000:-. Kanske även är bra att tillägga att jag har ett Asus xonar essence stx i datorn och jag är inte väldigt kräsen när det gäller bas, har hellre bra och rent ljud än att man ska känna hörlurarna flytta på sig när man lyssnar på musik.

Uppskattar all hjälp!

mvh och tack på förhand Christian

Permalänk
Hedersmedlem

Kan rekommendera Sennheiser HD558. Använder dessa tillsammans med ett Xonar DX och jag tycker de låter väldigt bra, varken för mycket eller för lite bas. Ljudet är väldigt rent och lämpar sig för alla sorters musik. När det kommer till mikrofon så finns det inte så många alternativ, en populär mic som också är ganska billig är denna http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/25539-zalman_mikrofon. Annars finns det ju modmic som är dyrare (~300kr), men ett bättre alternativ enligt mig http://www.modmic.com/

Visa signatur

How can we win when fools can be kings?

Permalänk
Medlem

Kör på en ModMic och så skaffar du så bra hörlurar du kan för din resterande budget, du kommer inte bli besviken! (Har själv haft ett par PC350 men jag var inte nöjd alls med det platta ljudet.)