HDMI Sticka - Andersson ADS 3.0

Permalänk

HDMI Sticka - Andersson ADS 3.0

Andersson ADS 3.0 TV Sticka - HDMI Input.

Köpte denna sticka på NetOnNet, trots att betyget var lågt. Det som fick mig att satsa på denna sticka framför alla andra i djungeln därute var processor chippet som ska vara snäppet bättre än de tidigare HDMI stickorna. I stickan jag har så sitter det ett Rockchip RK3188.

Jag är ju ute efter XBMC på TVn för en billig peng, så detta är lösningen som passar mig perfekt. Mitt musik bibliotek är på ungefär 817 olika artister och då har artisterna också gjort allt ifrån 1 till 20 skivor vardera. Det har blivit X antal dagar som jag har spenderat till att fixa iordning all cover och fanart på min PC för att det sedan smidigt ska funka med min HDMI sticka.

Problemet är att när man kör med en HDMI på TVn, så är ju den oftast inte en touch screen. Det verkar som att utvecklarna av XBMC för Android har fokuserat och inte alls tänkt på att android faktiskt finns på fler ställen än , smartphones och tablets. Det som händer på TVn är att du inte kan välja undermenyer. Jag pratar om " Select " knappen, på PC så högerklickar man för att få upp denna menyn. Men gör man samma manöver när du kör XBMC på Android så kommer du backa bakåt ett steg/föregående nivå.

Efter mycket om och men så lyckades jag faktiskt få fram under menyerna med diverse val. Lösningen är helt sjuk men funkar.

Det som behövs är följande.

1st PS3 kontroll
1st PS3 kontroll usb kabel

Plugga in kontrollen och kabeln i din sticka/usb hub (är att föredra),, den kommer då bara att blinka som typ att den laddas. Rör du på spakarna så händer ingenting.
Men tryck nu på PS knappen så kommer kontrollen fungera förutsatt att kabeln är i hela tiden.

Knapparna på PS3 kontrollen är följande

KRYSS = Select (meny väljare) Det är denna knappen man saknar i vanliga fall. (Man ställer muspekaren på det man vill se, och sedan trycker man på kryss knappen på PS3 kontrollen för att få upp en Sub Meny.

FYRKANT = GO/Enter

TRIANGEL = Back

Allt detta är kanske lite luddigt så hojta till ifall jag ska utrycka mig bättre.

Förövrigt så tycker jag att stickan funkar skitbra.

Jag har min sticka ca 2m ifrån routern och har inga svagheter där.
kontrollerna jag fick med fungerar bra men jag är så skakis på handen så jag är tvungen att använda mus.
Jag jämförde bilden på Netflix på PS3 och Netflix på stickan. Jag såg inga skillnader , fast jag har iofs ingen hd tv heller,, bara hd ready alltså 720P.

Om någon annan har stickan så kan vi snacka om den här.

Visa signatur

No Easy Way To Heaven Unless You Use The Shortcut Through Hell