Permalänk
Skrivet av yogiblod:

Skoja inte! Den är något av en juice whore men en väldigt trevlig subtank;) skönt att du fick rätsida på det hela! Kanske får börja mixa egen juice? Hör med MuffinManxD då..han verkar ha koll på sånt. God knows, jag behöver börja mixa själv...har handlat e juice för 1500kr denna månad

Skickades från m.sweclockers.com

Håller på att lära mig några goda juicer, men det är rätt kul o billigt

Skrivet av riccoo:

Jag vet inte hur det är med er men jag har samlat på mig en hel del juicer. Mycket av det kommer jag förmodligen aldrig att använda. Tyvärr så röker alla mina polare fortfarande vanliga cigg. Hade ju varit trevligt om man kunde byta lite juicer mellan varandra. Så man får testa nya samtidigt som man slipper slänga det man redan har. Är det folk som är intresserade av detta?

Antar man får skapa en bytes annons för att det ska gå rätt till?

Men ville kolla intresset så fall sätter jag mig ner och gör en utförlig lista på det jag kan tänka mig att byta ut.

Jag har dock bara juicer från mt baker vapor.

Kolla här
https://www.facebook.com/groups/302462069882139/?fref=ts

Skrivet av yogiblod:

Nu har jag hittat ett recept på ejuice som jag skulle vilja prova. Har ingen erfarenheter med diy ejuice och skulle behöva hjälp av er som håller på med det.

Detta är receptet;
http://e-liquid-recipes.com/recipe/143350/Mustard+Milk+-+Simp...

Jag har hittat alla koncentrat i England;
http://vapable.com

Men där jag blir lite osäker är inhandlandet av nikotin. Receptet utgår från att man använder 100mg (PG) nikotin. Vete fan om jag vågar använda 100mg nikotin..hur gör man för att få till ration med en lägre haltig nikotinvätska? Som sagt, total n00b på detta så jag uppskattar verkligen all hjälp jag kan få (here's looking at you MuffinManxD )

Edit:
Nu har jag lekt runt lite med Steam Engine och fick följande;
http://i.imgur.com/PaWCYwa.png

Gjord med 36mg nikotin PG basvätska. Ser det ut att stämma?

Skickades från m.sweclockers.com

Ja, jag har börjat med en hel del juicemaking på senaste, det är rätt kul, men kan inte ge så mycket input då jag själv inte är så bra på det än, men jag köpte VG på http://www.pgw.se/
Sen köper jag nic på LYF http://www.lightyourfire.se/e-liquid/diy-e-liquid/blanda-egen... (Blanda ut den med t.ex. 10% basvätska o 90% VG + flavoring såklart.
https://www.youtube.com/watch?v=HVVETqD3O0E
https://www.youtube.com/watch?v=-RdboUVCROs
Jag mixar med vikt, mycket lättare.

Skrivet av yogiblod:

Tack för svaret! Var ska man beställa från om man vill ha 100mg nic? Blir det USA i så fall? Den har jag läst någonstans att smaken på nic basen kan variera beroende på var man köper den från...att tysk nic bas är mer bäsk i smak än engelsk nic bas...

Missa helt att man kunde föra account på den sidan:D Jag och min ADHD:p några förslag på var ifrån man bör köpa sina VG/PG baser ifrån?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag köper nic på LYF http://www.lightyourfire.se/e-liquid/diy-e-liquid/blanda-egen...
Jag köpte VG på http://www.pgw.se/

Skrivet av Hygglo:

Fick igår hem juice från Yaeliq. När jag beställde lade jag till "add boster" utan att veta vad det egentligen är.
Vad är add boster? extra smak gissar jag på att det är. Hur blandar jag isåfall i det? Hälla det direkt i ciggen eller i den större 100ml behållaren?

Booster är ju en liten flaska med koncentrat till juicen, tycker du att den smakar för lite så kan du lägga till lite koncentrat i juicen så smakar den mer helt enkelt, jag hade väntat 1-2 veckor innan jag bestämmer mig för att göra det, jag har inte behövt lägga till koncetrat än.

Permalänk
Skrivet av riccoo:

Vad är skillnaden att köpa nic base i pg istället för vg. är det inte bättre med vg om man vill ha max vg juicer? Finns den någon nackdel med nic i vg?

Det enda problemet som skulle vara med nic base i VG är att det är trögflytade, men jag tycker det funkar bra endå.

Permalänk

Beställde en Cthulu Hastur förut Och den har redan skickats så jag hoppas den är här på måndag, om Posten sköter sig. Min första RDA, det ska bli roligt att prova

Edit: Och jag firar 10 år idag på Sweclockers Damn, tiden går fort.

Visa signatur

Eeeeeeh.

Permalänk
Medlem
Skrivet av riccoo:

Vad är skillnaden att köpa nic base i pg istället för vg. är det inte bättre med vg om man vill ha max vg juicer? Finns den någon nackdel med nic i vg?

Det är lättare att mixa med pg nicbase eftersom det blir mindre chans att du får hot spots I flaskan, alltså att nic samlas på ett ställe då vg är väldigt trögflytande. Dessutom håller pg nic längre utan att oxidera. VG fryser också vilket pg inte gör. Självklart väljer man vg om man vill ha max vg juice.

Skrivet av yogiblod:

Mixnmatcheliquids.com hade väldigt billig nic...kanske testar dem då! Försökte hitta pg på pgw men hitta bara vg...extremt billigt 65kr för en liter!!! Har du testat den m tidigare? Nu tror jag att jag har nog info för att ge mig in i the diy game:) Tack igen Spelaspel!

Skickades från m.sweclockers.com

Det finns pg för samma pris också! http://www.pgw.se/propylenglykol-1-liter.html
Jag använder vg och pg från pgw. Jag gjorde ett långt inlägg angående diy några sidor bak med tips och länkar t.ex Du kanske vill ta en titt på det:)

Visa signatur

5600x, x470-f, 3080 10GB

Permalänk
Medlem

Tjena gubbar. Jag känner att det är dags att sluta med ciggaretter då min astma blir värre av det och är inte så sugen på KOL.
Så jag började fundera på det här med vaping då det knappast kan vara lika illa som tobak

Som jag har förstått det så är det en riktig djungel när det gäller att komma igång med detta och det verkar finnas mycket skräp. Finns det något bra nybörjar-kit om man inte vill lägga så mycket pengar? Ytterst tacksam över den hjälp jag kan få.

Visa signatur

#framtiden

Permalänk
Skrivet av KKay:

Tjena gubbar. Jag känner att det är dags att sluta med ciggaretter då min astma blir värre av det och är inte så sugen på KOL.
Så jag började fundera på det här med vaping då det knappast kan vara lika illa som tobak

Som jag har förstått det så är det en riktig djungel när det gäller att komma igång med detta och det verkar finnas mycket skräp. Finns det något bra nybörjar-kit om man inte vill lägga så mycket pengar? Ytterst tacksam över den hjälp jag kan få.

Skulle rekommendera ett sånt kit. och juice finns en del att välja på. Själv så började jag med 18 mg i nikotinstyrka.
http://esmokes.se/startpaket/kompletta-paket/aspire-premium-k...

Visa signatur

Eeeeeeh.

Permalänk
Skrivet av yogiblod:

Uppdatera oss gärna om du köper mvpn..skulle vara kul att höra från andra som kör med den.

Här kommer en liten "First look"-uppdatering.

Fick hem MVPn igår och jag har kört på en hel del med min eGo One tank (2,8ml) med 0,5 ohm coil och runt 32,5-37,5w. Juicen jag kör är Nicotickets The Cure (40PG/60VG). 30-32,5w ger ungefär samma resultat som med eGo One batteriet och jag märkte att lite högre än det gav skönare vape.
Batteritiden är jag riktigt nöjd med. Fulladdad när jag satte igång den direkt efter uppackning och kört på mycket mer än med min eGo One och endast två pluppar av batterimätaren har försvunnit. Fyllt på juice tre gånger hittills så smakar bra gör det verkligen
Jag märker av att den ligger i fickan men den ligger mer bekvämt än vad min One gjorde (min One kunde lägga sig på snedden).
Gillar även att ha en ordentlig batterimätare för att enklare se när det är dags för en laddning.

Väntar nu på att få hem mina eGo One RBA 1 ohm coils från Fasttech (hoppas måndag), så blir att testa lite där och se hur det går, annars blir det nog att beställa en Subtank Mini/Plus eller iSub G Tank för ännu bättre prestanda. Kittet med iSub tank fanns inte i lager så det blev att beställa utan för att jag inte orkade vänta

Återkommer med en uppdatering till när jag har testat den ännu mer men jag är redan väldigt nöjd

Permalänk
Medlem
Skrivet av [WP@]Wolverine:

Har du beställt från vapoteket har du begått ett enormt misstag eftersom det dom säljer är rent skräp dom har inte en enda bra produkt. Men å andra sidan har du gått och köpt en Mariujana vaporiser för över 250 dollar för att ge bort till polare så verkar du vara helt ok med att kasta bort dina pengar,

Marijuana-vaporisern må vara till polare men det jag betalar för är att jag ska slippa lukta braj och nojja mig för att testa positivt pga andrahandsrök när jag ser polisen, trots att jag är helt oskyldig.

Men ptja 250 dollar hit och dit, som du säger. Vad är det som är så dåligt med vapotekets grejer? Kom precis hem till Stockholm och fann paketet vid dörren, kan iofs testa en stund och återkomma. Köpte paketet med alla smaker osv för bara 600-700 spänn. Är det dåligt är det ju bara att slänga. Har som sagt köpt den nikotinfria varianten eftersom jag är absolutist, alltså inga psykoaktiva droger som alkohol, koffein, nikotin och annat dödsknark. Får se hur det funkar.

Säg mig vad jag ska köpa istället! Uppskattar tips då särskilt eftersom du verkar ha en uppfattning kring dessa grejer. Det jag vill ha är det bästa man kan få tag i e-cigg-väg, dvs den bästa drogfria upplevelsen på pinne.

Edit* vaporn (cumulus någonting) från vapoteket var helt enligt förväntan, inga direkta klagomål ännu. Har iofs inget att jämföra med.

Visa signatur

SLI Titan X - i7 5960x 8-kärnig - Asus Rampage V - 32 GB Corsair Dominator - Intel 750 2200 MB/s Pcie-disk.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av retro123:

Försent hehe, beställde just RY4 - 18mg 100ml och Aspire Premium Kit..det går inte att späda ut eller så?
Hoppas det blir bra i alla fall, kanske behövs något starkare till att börja med då jag för tillfället gör egna cigg med filterhylsor och billig råtobak/tobaksspill, starkt blir det kan jag lova...känns jäkligt hälsofarligt dock.
Återkommer som sagt och tack för hjälpen så långt!

Jäklar vad lång tid det tar att få hem grejorna, hoppas liquid voyage är en seriös shop som det känns som. De skyller på postnord vilket mycket väl kan vara sant. Får väl vänta till nästa vecka..

Permalänk
Medlem
Skrivet av retro123:

Jäklar vad lång tid det tar att få hem grejorna, hoppas liquid voyage är en seriös shop som det känns som. De skyller på postnord vilket mycket väl kan vara sant. Får väl vänta till nästa vecka..

De har varit snabba när jag har beställt. 1-2 dagar från order.

Visa signatur

"Be not afraid of life. Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact." - William James

Permalänk
Medlem
Skrivet av MuffinManxD:

Håller på att lära mig några goda juicer, men det är rätt kul o billigt
Kolla här
https://www.facebook.com/groups/302462069882139/?fref=ts
Ja, jag har börjat med en hel del juicemaking på senaste, det är rätt kul, men kan inte ge så mycket input då jag själv inte är så bra på det än, men jag köpte VG på http://www.pgw.se/
Sen köper jag nic på LYF http://www.lightyourfire.se/e-liquid/diy-e-liquid/blanda-egen... (Blanda ut den med t.ex. 10% basvätska o 90% VG + flavoring såklart.
https://www.youtube.com/watch?v=HVVETqD3O0E
https://www.youtube.com/watch?v=-RdboUVCROs
Jag mixar med vikt, mycket lättare.

Jag köper nic på LYF http://www.lightyourfire.se/e-liquid/diy-e-liquid/blanda-egen...
Jag köpte VG på http://www.pgw.se/
Booster är ju en liten flaska med koncentrat till juicen, tycker du att den smakar för lite så kan du lägga till lite koncentrat i juicen så smakar den mer helt enkelt, jag hade väntat 1-2 veckor innan jag bestämmer mig för att göra det, jag har inte behövt lägga till koncetrat än.

Så nu har jag beställt koncentraten..blev från Chefsvapour i UK..var nära på att beställa från mixnmatchliquids men läste att deras nic hade lite av en "pepprig" smak..vet inte om det kan bero på att det är 100mg...det dröjer lite innan koncentraten levereras så jag har lite tid på mig att shoppa runt efter nic bas.

Funderar starkt på att testa pgw för vgn! Har inte hittat något billigare.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av Spelaspel:

Det är lättare att mixa med pg nicbase eftersom det blir mindre chans att du får hot spots I flaskan, alltså att nic samlas på ett ställe då vg är väldigt trögflytande. Dessutom håller pg nic längre utan att oxidera. VG fryser också vilket pg inte gör. Självklart väljer man vg om man vill ha max vg juice.
Det finns pg för samma pris också! http://www.pgw.se/propylenglykol-1-liter.html
Jag använder vg och pg från pgw. Jag gjorde ett långt inlägg angående diy några sidor bak med tips och länkar t.ex Du kanske vill ta en titt på det:)

Och så stirrar man sig blind på ännu en sida ..Tack!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av KKay:

Tjena gubbar. Jag känner att det är dags att sluta med ciggaretter då min astma blir värre av det och är inte så sugen på KOL.
Så jag började fundera på det här med vaping då det knappast kan vara lika illa som tobak

Som jag har förstått det så är det en riktig djungel när det gäller att komma igång med detta och det verkar finnas mycket skräp. Finns det något bra nybörjar-kit om man inte vill lägga så mycket pengar? Ytterst tacksam över den hjälp jag kan få.

Några bra alternativ för nybörjare;
Joytech Ego One ( Väldigt enkel ecig men en faktastisk ecig för nybörjare och mer erfarna som vill ha en "stealthy" liten ecig)
Kanger Subox mini (imho, det mest prisvärda kit på marknaden nu...bra för nybörjare och kommer även vara ett bra alternativ när/om du vill börja med mer "avancerad" vaping..du måste dock köpa ett batteri till den...men detta är även en av fördelarna med den. Lite dyrare än Ego one, men bättre kvalitet och mer inställningsmöjligheter och livslängd!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lightstar:

Här kommer en liten "First look"-uppdatering.

Fick hem MVPn igår och jag har kört på en hel del med min eGo One tank (2,8ml) med 0,5 ohm coil och runt 32,5-37,5w. Juicen jag kör är Nicotickets The Cure (40PG/60VG). 30-32,5w ger ungefär samma resultat som med eGo One batteriet och jag märkte att lite högre än det gav skönare vape.
Batteritiden är jag riktigt nöjd med. Fulladdad när jag satte igång den direkt efter uppackning och kört på mycket mer än med min eGo One och endast två pluppar av batterimätaren har försvunnit. Fyllt på juice tre gånger hittills så smakar bra gör det verkligen
Jag märker av att den ligger i fickan men den ligger mer bekvämt än vad min One gjorde (min One kunde lägga sig på snedden).
Gillar även att ha en ordentlig batterimätare för att enklare se när det är dags för en laddning.

Väntar nu på att få hem mina eGo One RBA 1 ohm coils från Fasttech (hoppas måndag), så blir att testa lite där och se hur det går, annars blir det nog att beställa en Subtank Mini/Plus eller iSub G Tank för ännu bättre prestanda. Kittet med iSub tank fanns inte i lager så det blev att beställa utan för att jag inte orkade vänta

Återkommer med en uppdatering till när jag har testat den ännu mer men jag är redan väldigt nöjd

Noice! Skönt att höra att du är nöjd med den!! Jag hör vad du säger om att ha Ego One i fikan...har lyckats trycka igång den i fickan några gånger...inte så roligt med en 0.3 ohms bambino rda skruvad på

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av yogiblod:

Några bra alternativ för nybörjare;
Joytech Ego One ( Väldigt enkel ecig men en faktastisk ecig för nybörjare och mer erfarna som vill ha en "stealthy" liten ecig)
Kanger Subox mini (imho, det mest prisvärda kit på marknaden nu...bra för nybörjare och kommer även vara ett bra alternativ när/om du vill börja med mer "avancerad" vaping..du måste dock köpa ett batteri till den...men detta är även en av fördelarna med den. Lite dyrare än Ego one, men bättre kvalitet och mer inställningsmöjligheter och livslängd!

Skickades från m.sweclockers.com

Kanger Subox mini såg riktigt trevlig ut, tror jag kör på den!
Vad ska jag tänka på när jag väljer batteri? Viktigt att ha högre urladdning än 20A?

Visa signatur

#framtiden

Permalänk
Medlem
Skrivet av KKay:

Kanger Subox mini såg riktigt trevlig ut, tror jag kör på den!
Vad ska jag tänka på när jag väljer batteri? Viktigt att ha högre urladdning än 20A?

Sony VTC 4 eller VTC 5, Samsung r25 är bra batterier. Finns mer men det är dem jag vet. (Själv använder jag Sony VTC 5, Har använt VTC 4 också)

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Proffsmoddare
Skrivet av Njure:

Marijuana-vaporisern må vara till polare men det jag betalar för är att jag ska slippa lukta braj och nojja mig för att testa positivt pga andrahandsrök när jag ser polisen, trots att jag är helt oskyldig.

Men ptja 250 dollar hit och dit, som du säger. Vad är det som är så dåligt med vapotekets grejer? Kom precis hem till Stockholm och fann paketet vid dörren, kan iofs testa en stund och återkomma. Köpte paketet med alla smaker osv för bara 600-700 spänn. Är det dåligt är det ju bara att slänga. Har som sagt köpt den nikotinfria varianten eftersom jag är absolutist, alltså inga psykoaktiva droger som alkohol, koffein, nikotin och annat dödsknark. Får se hur det funkar.

Säg mig vad jag ska köpa istället! Uppskattar tips då särskilt eftersom du verkar ha en uppfattning kring dessa grejer. Det jag vill ha är det bästa man kan få tag i e-cigg-väg, dvs den bästa drogfria upplevelsen på pinne.

Edit* vaporn (cumulus någonting) från vapoteket var helt enligt förväntan, inga direkta klagomål ännu. Har iofs inget att jämföra med.

Vapotekets produkter är det billigaste skräpet du kan köpa och dom har inget som kan ge ens i närheten av vad som skulle kunna kallas en bra vape. Det är förlegade produkter med undermålig konstruktion och undermålig kvalitet. Sen verkar du ha en totalt skev inställning då du skriver "nikotin och annat dödsknark" Du tycks inte han någon som helst koll på vaping eller nikotin mitt tips är att läsa på lite innan du gör ett köp. Du kan inte testa positivt för att dina polare är pundare heller. Dessutom kan dina polare inte använda "Braj" i den vaporisern du köpte heller för den delen så den är useless för dom med.

Visa signatur

|i7 980X EE|CM V8|P6T Deluxe OC Palm edition|6gb ddr3 2000mhz|2st HD7950DCII|XFIFatal1ty|5,2TBhdd+2x80GBX25MSSD|LianLiPC201|CorsairHX1000|Samsung T240+3st BenQ 24"@Eyefinity MY FLICKR

Permalänk
Medlem

@KKay:
Samsung r25 och Sony VTC batterierna är bra. Om jag skulle välja så skulle det var Samsung r25.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zippeer:

Sony VTC 4 eller VTC 5, Samsung r25 är bra batterier. Finns mer men det är dem jag vet. (Själv använder jag Sony VTC 5, Har använt VTC 4 också)

Kör på VTC 4 då, tack!

Då är det en grej kvar, juice. Någon speciell tillverkare och/eller smak ni kan rekommendera?

Visa signatur

#framtiden

Permalänk
Medlem
Skrivet av yogiblod:

@KKay:
Samsung r25 och Sony VTC batterierna är bra. Om jag skulle välja så skulle det var Samsung r25.

Okej, på grund av mer milliampere? Den är billigare än VTC 4 på sidan jag tänkte beställa, så det är bättre val?

Visa signatur

#framtiden

Permalänk
Medlem

Hittade denna sidan nu ikväll. http://www.billigecig.eu
Skitbra priser. Någon som testat att beställa härifrån?
Är det för bra för att vara sant?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Irdeto:

Hittade denna sidan nu ikväll. http://www.billigecig.eu
Skitbra priser. Någon som testat att beställa härifrån?
Är det för bra för att vara sant?

Inte för bra för att vara sant med tanke på att butiken befinner sig i Kina

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

5600x, x470-f, 3080 10GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Spelaspel:

Inte för bra för att vara sant med tanke på att butiken befinner sig i Kina

Skickades från m.sweclockers.com

Jo, men ändå. Gratis frakt. Ok, men då beställer jag grejer där (y)

Permalänk
Medlem

Beställde ett Kanger Subox Mini kit från Liquid Voyage samt 4 olika juicer och Samsung INR18650 25r 2500mah... Spännande
Tack för hjälpen!

Visa signatur

#framtiden

Permalänk
Medlem
Skrivet av Irdeto:

Jo, men ändå. Gratis frakt. Ok, men då beställer jag grejer där (y)

Varför inte beställa från FT istället för någon shady dansk (?) I kina?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av KKay:

Okej, på grund av mer milliampere? Den är billigare än VTC 4 på sidan jag tänkte beställa, så det är bättre val?

Onödigt att jaga vtc4 när 25r är minst lika bra. Inte p.g.a mAh eftersom mycket av mAh-en blir över. www.nkon.nl kan du köpa batterier billigt och 100% äkta.

Visa signatur

5600x, x470-f, 3080 10GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Spelaspel:

Varför inte beställa från FT istället för någon shady dansk (?) I kina?

Skickades från m.sweclockers.com
Onödigt att jaga vtc4 när 25r är minst lika bra. Inte p.g.a mAh eftersom mycket av mAh-en blir över. www.nkon.nl kan du köpa batterier billigt och 100% äkta.

Beat me to it! precis vad jag tänkte föreslå! Jag har bara haft bra erfarenheter med FT (ta i trä)....har även handlat från heavengifts och gearbest men FT har varit klockrena med mina beställningar...spelaspel rörde på en viktig sak...100% äkthet... Plagiat batterier är verkligen inget du vill ha...i bästa fall underpresterar de, i värsta fall är de brandfarliga!

Permalänk
Medlem
Skrivet av KKay:

Beställde ett Kanger Subox Mini kit från Liquid Voyage samt 4 olika juicer och Samsung INR18650 25r 2500mah... Spännande
Tack för hjälpen!

Härligt!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av [WP@]Wolverine:

Vapotekets produkter är det billigaste skräpet du kan köpa och dom har inget som kan ge ens i närheten av vad som skulle kunna kallas en bra vape. Det är förlegade produkter med undermålig konstruktion och undermålig kvalitet. Sen verkar du ha en totalt skev inställning då du skriver "nikotin och annat dödsknark" Du tycks inte han någon som helst koll på vaping eller nikotin mitt tips är att läsa på lite innan du gör ett köp. Du kan inte testa positivt för att dina polare är pundare heller. Dessutom kan dina polare inte använda "Braj" i den vaporisern du köpte heller för den delen så den är useless för dom med.

Dödsknark var grov överdrift för komisk effekt, men nikotin är definitivt psykoaktivt och eftersom jag har valt en livsstil där jag inte vill ha några psykoaktiva droger så förstår jag inte vad det är du vill att jag ska läsa på om nikotin som skulle "upplysa" mig. Enda anledningen att jag beställde en vapor är att det såg ut som en rolig grej när jag testade den i ett stånd under almedalsveckan hos vapoteket. En rolig grej, inte för att uppfylla något slags nikotinkickbehov. Jag har aldrig testat vanlig cigg ens.

Det finns fall där folk har testats positivt för andrahandsrök. Väldigt ovanligt dock. Jag vill ändå vara 100 % säker. Det är främst att jag inte vill lukta weed som jag vill att de ska använda vaporn till. Inte är de pundare heller, men de röker ändå flera gånger i månaden, typ en gång i veckan en joint som de delar på ett par bloss vardera.

Jag deltar givetvis inte, bland annat för att jag ger blod och vill ha så bra blodvärden som möjligt, med respekt för den som tar emot. Framförallt är det för att jag mår så jäkla bra utan allt vad heter koffein osv, behöver inga kickar i vardagen, det får jag redan av rigorös träning.

Klart den kan användas med cannabis, har du rökt på eller? Pax 2 är, enligt de tester jag har sett, en av de vassaste marijuana-vaporn på marknaden just nu.

Visa signatur

SLI Titan X - i7 5960x 8-kärnig - Asus Rampage V - 32 GB Corsair Dominator - Intel 750 2200 MB/s Pcie-disk.

Permalänk
Proffsmoddare
Skrivet av Njure:

Dödsknark var grov överdrift för komisk effekt, men nikotin är definitivt psykoaktivt och eftersom jag har valt en livsstil där jag inte vill ha några psykoaktiva droger så förstår jag inte vad det är du vill att jag ska läsa på om nikotin som skulle "upplysa" mig. Enda anledningen att jag beställde en vapor är att det såg ut som en rolig grej när jag testade den i ett stånd under almedalsveckan hos vapoteket. En rolig grej, inte för att uppfylla något slags nikotinkickbehov. Jag har aldrig testat vanlig cigg ens.

Det finns fall där folk har testats positivt för andrahandsrök. Väldigt ovanligt dock. Jag vill ändå vara 100 % säker. Det är främst att jag inte vill lukta weed som jag vill att de ska använda vaporn till. Inte är de pundare heller, men de röker ändå flera gånger i månaden, typ en gång i veckan en joint som de delar på ett par bloss vardera.

Jag deltar givetvis inte, bland annat för att jag ger blod och vill ha så bra blodvärden som möjligt, med respekt för den som tar emot. Framförallt är det för att jag mår så jäkla bra utan allt vad heter koffein osv, behöver inga kickar i vardagen, det får jag redan av rigorös träning.

Klart den kan användas med cannabis, har du rökt på eller? Pax 2 är, enligt de tester jag har sett, en av de vassaste marijuana-vaporn på marknaden just nu.

Jag gick på vad du skrev och är det Cannabis dom ska röka så funkar det fint. Det du skrev var "Braj" och i denna delen av landet är det slang för hash därav den kommentaren. Jag kan inte veta vad som ligger bakom det du skriver jag kan bara gå på det du faktiskt skriver. Med att läsa på om nikotin var dels pga ditt ordval och att läsa på om ecigg innan du beställde saker hade sparat dig frustration Nikotinet spelar ingen roll när det kommer till bra ånga och bra smak men vilken produkt man lägger sina pengar på gör enormt stor skillnad. Hade du lagt upp en fråga här innan du beställde hade du haft hundratals gånger bättre prylar thats all

Visa signatur

|i7 980X EE|CM V8|P6T Deluxe OC Palm edition|6gb ddr3 2000mhz|2st HD7950DCII|XFIFatal1ty|5,2TBhdd+2x80GBX25MSSD|LianLiPC201|CorsairHX1000|Samsung T240+3st BenQ 24"@Eyefinity MY FLICKR

Permalänk
Medlem

Tips på en DIY-tank som rymmer 3-4ml men som endast är 18mm bred? Typ Kayfun men bara 18mm bred? Sökt på fasttech nu men allt är 22mm :/ Kanske brist på utrymme...

Visa signatur

Baaahh