Noise Cancelling/Brusreducerande hörlurar för gaming

Permalänk

Noise Cancelling/Brusreducerande hörlurar för gaming

Hejsan,

Har försökt att hitta någon annan tråd som kunde svara på min fråga. Men hittade ingen som var direkt uppdaterad.

Så här ligger det till, jag och min fru delar "kontor" där jag sitter och spelar lite FPS online och hon har två olika väldigt högljudda symaskiner som hon använder varje kväll. Detta har börjat irritera mig något fruktansvärt, har svårt att höra ingame ljudet och prata med polarna via TS/Skype.
Så vilka hörlurar med mick ska man köpa som kanske kan ta bort lite av symaskins oljuden?
Är Asus strix DSP något att ha för detta? De verkar ju ha något som dom kallar för Environmental Noise Cancellation.
Finns det andra märken som gör samma sak?

Min budget är rätt hög, det får kosta lite vad de kostar vill, för så här kan jag inte ha det! Men självklart har även min plånbok en gräns.

Med vänlig hälsning

Permalänk
Medlem

Skulle nog satsa på ett par separata lurar och mikrofon.

Permalänk
Medlem

Rent spontant så funderar jag på ifall om en kombination av Bose QuietComfort 25 + ModMic skulle kunna vara något. Då får du ett par hörlurar med riktigt bra noice cancelling funkton samt en bra mic som ej tar upp ljud runt om kring dig. Du borde kunna hamna under 3 000 kr för detta.

Det ända som får mig att tveka är att jag har ingen aning över hur bra Bose QuietComfort 25 är för spelande.

Permalänk
Rekordmedlem

Jag tror ingen lur med aktiv bullerbekämpning passar för att dämpa en symaskin, de är bra på kontinuerliga ljud med låga frekvenser.
Något med hög mekanisk dämpning kommer att fungera bättre mot intermittenta högfrekventa ljud Så ett mer normalt hörselskydd kommer att göra ett bättre jobb med att dämpa en symaskin.
Kolla på ett headset från Peltor.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.