Tjej med personlighetsstörning, råd?

Permalänk
Medlem

Så länge du inte själv har drag av psykopati till exempel så skall du hålla dig undan.

Risken är annars att du får ett helvete du inte kommer kunna hantera.

Tjejer med borderline/bipolär-personlighetsstörning är vanligt förekommande, ofta ser man en viss trend hos dessa fruntimmer när man mött ett antal:

Dom är självdestruktiva.
Dom har en vriden verklighetsuppfattning och annorlunda etik/moral.
Dom är svaga och lider av dåligt självförtroende vilket innebär ständig jakt på bekräftelse vilket kan resultera i otrohet.

Skickades från m.sweclockers.com

onödigt sexistiskt uttalande bortredigerat /mod
Visa signatur

Uncoachable

Permalänk
Medlem

Btw sen blir det ju mest snack om dåliga tjejer här eftersom det hänger mest killar på forumet. Tjejer som tycker killar är svin har ju sannolikt råkat ut för motsvarande killar.

Skrivet av SexMachine:

Har varit med om EXAKT samma sak. Ända skillnaden va att min brud hängde sig i sin mammas lägenhet när hon förstod att det va slut på allvar och låg inte runt med mina kompisar. För mig va det mycket slut ena dagen tillsammans andra så jag fick flytta 30 mil från staden jag bodde i för att bli av med förhållandet. Sen tog det ett halvår innan hon dog.

Tragiskt att hon tog livet av sig, men det är ju inte ditt fel. Min tjej gick hem och "bara" skar sig så fort jag sade ifrån på något sätt. Trots att man egentligen vet att det man sa var helt normalt och berättigat så börjar man känna sig skyldig och tvivlande. Jag trodde inte att hon faktiskt skulle begå självmord de här gångerna men det var ju ändå något som hotade i bakgrunden. Den sortens maktkamp är helt osund i en relation men det kan ändå vara svårt att ta sig ur det när allt blir bättre tillsammans dagen efter.

Permalänk
Medlem

det tar på krafterna att vara tillsammans med någon med borderline.
att säga något annat är att ljuga, du har aldrig en aning om vad som kommer hända och du kan få mycket skit du inte förtjänar.

det finns naturligtvis olika nivåer av detta, vissa är värre och vissa är lättare.

hur man hanterar det?
kommunikation, tålamod. förståelse.

rent spontant känns det som att du ska backa undan eftersom du inte klarar av att ha en sådan tjej i ditt liv.

"En väldigt gammal vän till mig som har en diagnos, vilket tyvärr har lett till att jag inte umgås riktigt med honom som förr eftersom det är väldigt jobbigt att ha och göra med i längden."

man behöver tålamod. och framförallt förståelse för vad den personen går igenom, vad den personen kan och inte kan kontrollera.

det är ingen dans på rosor, men det ingen showstopper om du är beredd att acceptera personen för den hon är.

jag har erfarenhet.

EDIT: nu när jag skummat igenom tråden och ser folk som skriver "sätt på och lämna" eller "enda bra med dem är att de är bra i sängen" och snackar om att tjejer är felvridna..

SERIÖST, vad är det för fel på er? väx upp och respektera andra människor. vad får er att tro att ni kan behandla en kvinna som ett objekt eller som en leksak? för helvete. säg samma sak till er mor och se hur hur besviken hon hade blivit på er.

för att citera Tupac:

A woman brought you in to this world, so you have no right to disrespect one

Permalänk
Medlem

Från fall till fall, men tyvärr inte ovanligt att de verkar rätt snälla och normala bortsett lite ångest i början, men jävlar vilka historier som de kan dra ihop om sina ex, eller sin partner eller vänner med för den delen. Räkna med att det finns en risk att alla hennes kompisar kommer hata dig och tro att du gjort massa saker du inte gjort.
Lite att dra alla över en kam, men det är tyvärr för vanligt att det ljugs något förbannat bland människor med borderline, och inte alltid man ser det i början. :/

Permalänk
Avstängd

@anon190792: Bra insikter och bra skrivet kan tycka att vissa saker hör mer till autism-spektrat tex det med färgen på bilen osv.

Permalänk
Avstängd

jag avråder alla mentalt friska att om dom vill gå runt och ha nån slags omhändertagande av psyksjuk som relation, = avtändande så varsågod
Är du frisk kommer du sakna utbyte, gemenskap, ärlighet, känslan av att ge och ta
osv

Vill du hjälpa och ta pappa rollen, med andra ord tycka synd om den du ska vara tillsammans med och samtidigt förväxla detta omhändertagande med kärlek be my guesst du kommer bli anklagad för att försöka vara hennes pappa vilket hon kommer tycka är avtändande

Permalänk
Medlem

Lärde mig läxan den hårda vägen då en brutta körde ner en kil mellan mig och en kompis som gjorde att jag sa upp all kontakt med båda..
tog typ tre år innan jag pratade med kompisen igen och vi insåg båda att vi gick på hennes bullshit.

Det kanske låter kallt, men det är nån annans problem nu.
Jag är lyckligt gift (och frugan är snyggare än "det" )

Visa signatur

GUD VÄLSIGNE DIG!
Ryzen 7 5700X3D - 64Gb DDR4 - RTX2060 - Coolermaster Stacker
---------------------------- www.roaddogs.se ------------------------
------- Bofors Interstellar - A Star Citizen Corporation --------
---------------------------------- Twitch ---------------------------------

Permalänk
Medlem

Lite jobbig tråd att läsa.

Var ihop med en brud som fick en massiv psykos, var 2 månader av psykisk misshandel som jag fortfarande försöker läka från. (Hon är diagnoserad med schizofreni och stresskänslig.)

Hon stod och pratade med sig själv en dag och redan då borde jag ha anat att något inte stod rätt till. En dag fick vi åka in till vårdcentralen för att hon hade överdoserat en av sina mediciner, så hon fick stanna där över natten. Trodde allting skulle bli normalt igen efter det. Men oj vad fel jag hade, istället för att överdosera så skippade hon att ta sin medicin helt.

Så mycket skit jag fick ta under 2 månader har jag nog aldrig varit med om. Det var allt ifrån att hon och jag hade blivit mördade och att hennes kusin hade låst in oss i den lägenheten vi bodde i. Sen var där något om att hennes pappa egentlligen var hennes farfar och där var snack om något arv från hennes farmor. Även att jag hade förändrats och teamat ihop mig med hennes föräldrar.
Droppen var när hon stod i köket med en kniv i handen och började jonglera med den varpå hon tvingade in mig i vardagsrummet, gick ut därifrån och sen låste dörren,
Där skulle jag ha ringt polisen, men naiv som man var så tänkte man väl att det skulle gå över tills nästa dag.
Dagen efter låg hon bara i sängen hela dagen, gick inte ens upp för att gå på toa. Och sen var det tillbaka till samma gamla visa igen.
Till slut sa jag "fuck it" och drog till min far för att komma bort från allt. En dag ringer hon och säger att hon har fått ett missfall, åker och träffar henne. Men märker ganska snabbat att det bara är något hon har inbillat sig, tar inte lång stund innan skiten träffar fläkten och jag går därifrån. Kommer tillbaka ett par timmar senare och hon är borta.
Får ett telefonsamtal ifrån ett privat nummer, tydligen så hade polisen varit där och hämtat henne och kört henne till psykakuten i Malmö.
Och sen dess har jag inte pratat med henne och helt ärligt så känner jag att det är nog bäst så.

Blev lite längre än vad jag hade tänkt mig och lite rörigt skrivit, men ville bara få det ur mig.
Har ni frågor så svarar jag gärna på dem.

Visa signatur

Phantek P400A | P8Z77-V Pro | 3570K | 16Gb | GTX970 | HX620M | CS900 120Gb + A400 480Gb | Hyper212BE

Permalänk
Skäggig legend

Då borde han skrivit: Testa på - istället för sätta på.

Sedan känner väl jag mig rätt träffad med galna kvinnor, allt blir roligare (till viss del och bara om det inte går överstyr..) samt som någon nämnde tidigare; i sängkammaren går det vilt till! Tatueringar, piercingar är ett kvar för mig hur ytligt det än låter. Men bara för det betyder det inte att tösen är galen, skärmärken borde varnings ringklockor ringa. (haft några ronder med dessa också.) Nu har jag bara en dam som är den typiska kvinnan: "Jag gör inte det du säger eftersom du säger att jag ska göra det." Eller klassikern hemma vid..: Älskling, vad är klockan? (hon sitter med telefonen i ansiktet, men får inte ett svar), frågar igen, samma... tredje gången: MEN HÅLL KÄFTEN KOLLA UPP DET SJÄLV?! - i själva verket ligger jag på golvet och drar om kablar bakom tv/media bänken och inte har tillgång till telefon/klocka.

Visa signatur

Tråden om Skägg!
My cave...
Ryzen 5 3600@4,3Ghz - 16GB CL16 - RTX 3070 - Kingston Fury M.2 2TB
🎧Schiit Hel + DT-770 PRO - NAD C316 - B&W 685 - LG 65" OLED B6
 Watch Series 5 4G - Macbook Pro 13" 2015 - iPhone 11 PRO 256GB 

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd återigen rensat*

Tänk på att visa respekt och att den här tråden inte är till för att slänga ur sig sexistiska uttalanden.

Visa signatur

Meow

Permalänk
Medlem

@KineKat:

Ber om ursäkt, glömde reglen med att vara trevlig och respektgivande.. inte fått i mig mitt morgonkaffe.

This is not nam/flashback, there are rules, I know...

Kunde dock inte förmedla (pga att jag försökte citera ett inlägg som togs bort) att TS borde prova på att träffa en sån här tjej då det alltid kan vara bra med erfarenhet för framtida relationer.
Var dock noga med att höra efter om hur tidigare eventuella relationer avslutades. Ibland, inte alltid är emotionellt instabila människor snabba med gå över till nästa partner redan innan tidigare förhållandet är över.
Se upp för den landminan för att undvika svartsjuka.

Mvh

Visa signatur

Uncoachable

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Crazy Ferret:

Ur en rent subjektiv synvinkel så håller jag med om att en borderlinediagnos inte är mycket att springa för, men bakom det hela finns en god poäng att lyfta fram:
Att vara i ett förhållande tar energi, och att vara i ett förhållande med någon med psykisk ohälsa tar väldigt mycket energi. Det kräver långt mer givande än tagande, och vet man inte vad man ger sig in i så kommer det att äta upp en. Resultatet blir ett förhållande som inte fungerar och två personer som mår dåligt, inte bara en.
Så, är man tveksam huruvida man klarar av det eller inte, då ska man inte ge sig in i leken alls. Det är bäst för alla inblandade.

Men ja, för att återgå till huvudfrågan ... Den viktigaste frågan att ställa sig är inte hur man ska hantera en person med <diagnos X>, utan hur man ska hantera sig själv. Det är mycket möjligt att TS menade det sistnämnda, men det är alltför vanligt med det förstnämnda. Har man inte själv ett väldigt stabilt psyke och god självbild, då är man ute på djupt vatten. Ser man en psykiskt sjuk som någon man kan reparera, då bör man springa och gömma sig. Ja, jag skulle kunna fortsätta med listan ett tag till, men jag hoppas att poängen har landat hos TS: att tveka är sunt; att skaffa sig kunskap innan man ger sig in i något är vist; att undvika något som inte kan ge nämnvärt ökad avkastning om det lyckas, men som kan sluta katastrofalt om det misslyckas, är inte dömande, det är rationellt.

Ja det är väl klart att någon som är sjuk, fysiskt eller psykiskt tar mer energi från en. Men borderline behöver inte betyda att de äter din energi utan det kan vara helt tvärtom. Känner en tjej med borderline som mer eller mindre inte haft några skov alls sen hon träffade sitt livs kärlek.
Diagnosen borderline är sedd som en smittsam och dödlig sjukdom värre än aids. Finns en anledning varför de byter namn på diagnoser till och från.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon190792:

Att ställa en sådan fråga ut i allmänheten är ingen bra idé.

i princip alla råd du kommer få handlar om okunskap och egna erfarenheter. Och att bara folk påstår att dom "vet" hur det är att leva ihop med någon som har borderline så visar det också på okunskap och nånting du aldrig ska gå efter.

Det du kan göra för att få mer kunskap, är att läsa dig till vad borderline innebär och lära känna denna tjej. Om hon har lärt sig hantera sitt liv och du vet varför hon kan bli förändrad i sitt beteende så hjälper det enormt

Jag har en del erfarenhet/kunskap själv, men jag kommer aldrig påstå att det är si eller så. alla människor är olika och lärt sig hantera sig på olika sätt.
Om du väljer att inleda ett närmare förhållande med denna tjej så kommer du lära dig väldigt mycket. Men det är som sagt upp till var och en.
Leta reda på fakta och information om hennes diagnos, och lär känna denna tjej innan du väljer väg, det skulle jag säga.

Det finns forum som är riktat till detta. Hör där istället för på sweclockers.

Det var specifikt erfarenhet av ett förhållande med en sådan person som jag ville ha råd om. Ren kunskapsmässigt så går det att hitta en del annars på nätet.

Förstår givetvis att det inte finns ett exempel som kan tala för alla med borderline, men ville få råd för att kunna hantera situationen rätt, hade inga tankar om att bara "springa" alls men det blev en del kommentarer om det vilket är lite tråkigt. Det hjälper inte mig att bli visare om saken att skriva så. Tycker det är bra att många har svarat och man ser ju att dom som faktiskt lagt ner tid på att skriva vettiga inlägg har sagt både bra och dåliga saker.

Permalänk
Medlem

Kan tillägga att hon verkar väldigt medveten om sin störning, vad jag vet tar hon medicin och hon vill ha hjälp från en terapeut men enligt henne så har dom sagt till henne att dom "inte har tid". Att hon överhuvudtaget valde att berätta det för mig så snabbt tycker i alla fall jag är starkt gjort. Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer.

PS: Kommentarer så som "spring!" undanbedes

Permalänk
Medlem
Skrivet av Friterad:

Kan tillägga att hon verkar väldigt medveten om sin störning, vad jag vet tar hon medicin och hon vill ha hjälp från en terapeut men enligt henne så har dom sagt till henne att dom "inte har tid". Att hon överhuvudtaget valde att berätta det för mig så snabbt tycker i alla fall jag är starkt gjort. Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer.

PS: Kommentarer så som "spring!" undanbedes

Tyvärr är det bemötande hon fått från psykiatrin vanligt, ofta har de "regler" för hur de ska behandla och liknande och t.ex. avgränsade antal sessioner för varje åkomma som sedan ska vara "botade". Att få hjälp idag utan att ha helt ballat ur eller själv betala stora summor för privatvård är väldigt svårt så när hon säger att hon försökt få hjälp men inte får det så är det mycket troligt att det stämmer för det är så det ser ut. Kan du fråga om hjälp är du inte sjuk nog att få det typ :/

Visa signatur

"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Permalänk
Medlem

Det finns ju grader av allt. En av mina närmaste vänner träffade och blev sambo med en väldigt söt och trevlig tjej med borderlineproblematik för sådär en femton år sen, vi var väl runt 20-25 då. Han var så klart medveten om hennes problem men kunde aldrig ha föreställt sig hur illa det skulle bli.

Två år senare var han helt slutkörd och valde att fly innan han själv gick under. Över en helg när hon inte var hemma flyttade han ut till en annan lägenhet och gav aldrig ut sin nya adress. Då hade han gått från att var en lugn och trevlig akademikerkille till ordentligt deprimerad med självskadebeteende för att hantera hennes ständiga självmordsförsök och psykiska utpressning mot honom.

Hon kunde plötsligt börja elda i vardagsrummet för att hon var arg över något trivialt, försöka ta livet av sig, åka in på psykakuten, bli utskriven ett dygn senare för att sen direkt gå ut och dricka alkohol och försöka ta livet av sig igen. En vanlig helg i deras liv. Min vän skulle hela tiden vara den som fick både skulden och dessutom ta hand om henne.

Ett tag efter flytten gav hon till slut upp, flyttade från stan till annan ort, blev ihop med ny kille och gravid, födde barn, tog livet av sig.

Det tog ett bra tag för min vän att bli sig själv igen. Skärsåren på armarna är mestadels övertatuerade och han har familj men nog lämnade förhållandet djupare sår än vad man kan se.

Jag säger verkligen inte att alla är lika sjuka som hon var men för helvete, var försiktig. Om du engagerar dig men märker att du inte orkar, skaffa hjälp.

Visa signatur

Citera -> större chans till svar.

Permalänk
Avstängd

Kort och gott livet kan vara så mycket roligare, givande, om man hittar en partner som har hög empatisk förmåga om man nu själv har det vill säga. Jag har läst att empati är något som uppkommer under barndomen och gör den inte det då, så kan den inte senare i livet uppstå, personen i fråga kan lära sig innebörden av den men känslorna gör inte det avtryck som skapar den moraliska-kompassen/samvetet. dvs hen kan skada/anklaga/bedra/stjäla/hota/förtala oskyldig utan att få dåligt samvete men hen kan ändå intellektuellt förstå att om denne hade empatisk förmåga skulle denna handling göra avtryck i personens känsloliv, många av dom som är drabbade av diagnoser går i terapi för att få lära sig detta och kan sedan teatraliskt imitera ett empatiskt känsloliv, bara det att det kommer inga tårar när dom gråter, sen börjar eller snarare fortsätter detta i eviga lögner och manipulationer för att se hur offret reagerar, sedan använder dom reaktionen som kunskap i hur dom själva ska reagera i en liknande situation för att framstå som känslomässigt normala. Ha en trevlig dag hej!

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon246659:

Ja det är väl klart att någon som är sjuk, fysiskt eller psykiskt tar mer energi från en. Men borderline behöver inte betyda att de äter din energi utan det kan vara helt tvärtom. Känner en tjej med borderline som mer eller mindre inte haft några skov alls sen hon träffade sitt livs kärlek.
Diagnosen borderline är sedd som en smittsam och dödlig sjukdom värre än aids. Finns en anledning varför de byter namn på diagnoser till och från.

Nej, det behöver inte betyda det om det är lindrigt, men det är svårt att veta på förhand hur lindrigt eller illa det kommer att vara. Borderline, precis som alla diagnoser, kommer i olika grader. "Smittsamt" kan det vara, då man lätt blir som man umgås, och dödligt är det i och med ökad risk för suicid, om man ska vara nogräknad.
Men ja, personligen är inte borderline något jag lagt benen på ryggen inför. Tanten har borderline, bipolär typ 1 och DID, så nja, inte så att jag skulle klaga om det reducerades bara till borderline.

Visa signatur

Desktop: AMD 3950X, 64 GB RAM, Nvidia 4070 ... (Windows 11)
Serverdesktop: AMD 5600G, 64 GB RAM (Proxmox)
Labbmiljö: Supermicro SC825 X9DRi-F 2xE5-2667v2 64GB RAM
Kamera: Canon R5, Canon RF 100-500, Laowa 100mm f/2.8, Canon RF 24-70 f/2,8

Permalänk
Avstängd

@pokelia: märks att du inte har någon erfarenhet av hur det kan se ut om du tror att tålamod, kommunikation och förståelse förändrar en människa som letar efter dina svagheter för att förgöra din identitet bara för att se om hen besitter den möjligheten (makt)

Det här är människor med dopamin och hormonella störningar,

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Kan tillägga att hon verkar väldigt medveten om sin störning, vad jag vet tar hon medicin och hon vill ha hjälp från en terapeut men enligt henne så har dom sagt till henne att dom "inte har tid". Att hon överhuvudtaget valde att berätta det för mig så snabbt tycker i alla fall jag är starkt gjort. Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer.

PS: Kommentarer så som "spring!" undanbedes

Hon vet att om du går på det där så har hon dig praktiskt taget lindad runt lillfingret. Va inte naiv nu hörru.

PS. om du går vidare med det här, avlasta inte allt som händer på ett forum utan fixa riktig hjälp.

Visa signatur

lolclockers

Permalänk
Medlem

Då hon själv tagit upp sin diagnos med dig innan ni lärt känna varandra vidare är det ju ändå så att hon är högt medveten om situationen. Vet inte vad det är för ålder på er men kan generellt säga att en person i tonåren är sjutton resor värre än någon över 30 med någon form av diagnos, så tiden och övrig mognad spelar en stor roll.
Sedan finns det väl ganska långt framskriden forskning/medicin i ämnet också så hjälp att fila ner kanterna finns ju att tillgå.

Ge henne en chans och ta en chans själv helt förutsättningslöst. Dagens samhälle stirrar sig ofta blind på kombinationen bokstäver och inte individen, finns många olika nivåer av alla sjukdomar/diagnoser också så varje person är verkligen unik i det avseendet.

Mvh

Permalänk
Skrivet av Igelkott:

Du kommer få skulden för allt. Sannolikt kommer det ta mer energi än du får tillbaka.
Ja jag har erfarenhet.

Detta.

Permalänk
Avstängd

Om man vill skapa trovärdighet hos en ny bekant som verkar naiv så avslöjar man något som är högt personligt. Det kan ju vara som hon säger eller så kanske hon vill få något allvarligare tex antisocial personlighetsstörning att framstå som bara borderline.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av lakej:

Hon vet att om du går på det där så har hon dig praktiskt taget lindad runt lillfingret. Va inte naiv nu hörru.

PS. om du går vidare med det här, avlasta inte allt som händer på ett forum utan fixa riktig hjälp.

Så för att en människa någonstans i sverige, helt (okänd) har borderline så drar du slutsatsen att hon är psykopat? mytoman? att hon är ute efter att utnyttja och manipulera? eller vad menar du?

Sen att TS ska skaffa "riktigt hjälp", hjälp med vadå? låter som att denna okända och farliga tjej är en spegling av dig själv. Du har ingen grund att gå på, och då utgår du från... dig själv?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Orfi:

Då hon själv tagit upp sin diagnos med dig innan ni lärt känna varandra vidare är det ju ändå så att hon är högt medveten om situationen. Vet inte vad det är för ålder på er men kan generellt säga att en person i tonåren är sjutton resor värre än någon över 30 med någon form av diagnos, så tiden och övrig mognad spelar en stor roll.
Sedan finns det väl ganska långt framskriden forskning/medicin i ämnet också så hjälp att fila ner kanterna finns ju att tillgå.

Ge henne en chans och ta en chans själv helt förutsättningslöst. Dagens samhälle stirrar sig ofta blind på kombinationen bokstäver och inte individen, finns många olika nivåer av alla sjukdomar/diagnoser också så varje person är verkligen unik i det avseendet.

Mvh

Jag är 19 och hon är 20, snart 21 har jag för mig. Har inte kunnat prata med henne så mycket idag då jag kom hem sent, hon är lite tystlåten när hon är trött verkar det som. Annars är hon mer pratglad så får väl hoppas på imorgon. Håller helt med om att hon är värd en chans, hon kan lika gärna vara ett psykfall som en väldigt fin person.

Skrivet av anon190792:

Så för att en människa någonstans i sverige, helt (okänd) har borderline så drar du slutsatsen att hon är psykopat? mytoman? att hon är ute efter att utnyttja och manipulera? eller vad menar du?

Sen att TS ska skaffa "riktigt hjälp", hjälp med vadå? låter som att denna okända och farliga tjej är en spegling av dig själv. Du har ingen grund att gå på, och då utgår du från... dig själv?

Det var så löjligt inlägg att jag sket i att svara

Permalänk
Medlem

@rocket
Tror du vinner "mest cyniska inläggen i tråden"-tävlingen

Jag blir f.ö. matt av att bara läsa alla historier..

Permalänk
Avstängd

Fejka din egen död eller något det kan inte sluta bra med en sådan människa:)

Permalänk
Avstängd

@Olegh: Blir du matt av att läsa detta skulle du dö av någon som använder lögner om dig för att få vårdnaden av dina barn tagen från dig

Permalänk
Medlem
Skrivet av rocket:

@Olegh: Blir du matt av att läsa detta skulle du dö av någon som använder lögner om dig för att få vårdnaden av dina barn tagen från dig

Beklagar.

Människor (de flesta) verkar ju ha en märklig förmåga att ändå klara av att hantera nästan obegränsat med skit som kastas i ansiktet..

Permalänk
Avstängd

Jag gick in i ett förhållande med en tjej med borderline personlighetsstörning. Det var ca två år av rent helvete. Som jag försökte!, vara lyhörd, vara förstående, tassa på tå, vara tålmodig, kompromissa, uppoffra mig själv, försöka prata, försöka resonera, försöka få fungera. Allt det var lönlöst! Tyvärr försökte jag hela tiden greppa efter halmstrån för att rädda förhållandet, men all den tålamod, kärlek och arbete jag lade ner var enbart pärlor för svin.

Det slutade med att hon vände upp och ner på mina känslor till den mildaste grad att jag fick panik-attacker. Det var då jag beslutade mig för att ge upp och klippa kontakten.

Konsekvenserna av detta var att, p.g.a panik-attackerna, så utvecklade jag ett förändrat medvetandetillstånd som kallas derealisation, en helt fruktansvärt jobbig förändring av uppfattning och känsla. Symptomet går inte att beskriva riktigt med ord, men sök på google om ni vill veta mer, men för att beskriva det med en enstaka mening: Ett levande helvette.

Det är tveklöst det jobbigaste jag vart med om/går igenom, i mitt liv, och många gånger jobbigare än den dysfunktionella relationen som resulterade till det här. Jag skulle inte ens önska det på min värsta fiende.

Så jag vill väl bara varna dig för att inte låta det gå för långt, som jag gjorde. Blir det inte bättre så lämna det bakom dig och gå vidare.

Jag önskar dig styrka och mod på vägen! Hoppas det löser sig. Men försumma för guds skull inte dig själv!

Visa signatur

https://mega.nz/#!xNBjAJKA!OQctTR0tY5EK1Dk68MV0loIyCD3ftwL_KI...
(DX-11 DLL-fil till SweetFX/Reshade som är kompatibel med GTA 5)