Kan inte skapa backup via ITunes i Windows

Permalänk
Medlem

Kan inte skapa backup via ITunes i Windows

Hej!

Försöker hjälpa en kompis med att få igång sin nya IPhone. Där vi befinner oss har vi ingen möjlighet att ansluta till något Wi-fi eller internetdelning. Därför tänkte vi använda oss av ITunes och först skapa en backup av den gamla telefonen och sedan återställa den nya mha denna backup.

Men, när vi ansluter den gamla telefonen till dator och startar ITunes så kan vi endast välja mellan att starta som ny eller återställa från en befintlig backup. Jag har gjort backup på mina egna telefoner, så det är de som är tillgängliga.

Hur gör jag för att få möjlighet att skapa en kopia istället. Vi har läst oss till att man måste stänga av ICloud-backup, men det funkar ändå inte.

Visa signatur

...nauleem

Permalänk

Har för mig att den menar "vill du att telefonen ses som en separat enhet, eller vill du basera den på en som redan finns?".

Vill minnas att den inte ska tömma telefonen, utan bara se den som unik.

Hade dock dubbelkollat med apple själva om det finns mycket viktigt i den, hittade nummer till supporten här https://support.apple.com/sv-se/HT201232#europe

Ska vara 020 100 529, i sverige

Permalänk
Medlem

Om jag förstår ExplosivAnordning rätt så stämmer det. Du ska välja "Starta som ny". Det påverkar inte befintlig data på telefonen, utan bara något som står första gången du kopplar in den.

Permalänk
Medlem

Tack! Det funkade när vi valde ny telefon.

Visa signatur

...nauleem