Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2019

Livgardet[LIV] ESO

<Livgardet> är ett svenskt ESO guild fyllt med härliga människor från vårt land i norr. Vi ser oss som ett socialt casual guild för alla åldrar och smaker där det är just den sociala aspekten vi lägger mest vikt vid. Vi har spelare av alla typer i vår gille, svettiga veteraner som glömt känslan av solljus men även återvändare samt helt nytt folk till Tamriel, så hur länge du än spelat kommer du finna en välkomnande hand hos oss.

Vi ställer inte mycket krav på våra medlemmar, så länge du har ett gott humör, sunt förnuft och respekterar dina kamrater är du välkommen hos oss. Vi ser även gärna att du gillar att kommunicera via voice-chat då vi de flesta kvällar sitter ett par och snackar strunt vilket vi gärna ser mer av, finns inget bättre sätt att lära känna varandra på. Att kommunicera med din röst är dock inget krav vi ställer, ett krav är dock att gå med i vår discord då all information vi ger ut skickas via kanalerna där, så för att inte missa något så ser vi till att alla gård med.

På sistone har vi börjat pyssla en del med trials där vi springer igenom ett par normals per tillfälle för att samla gear, ingen tidigare erfarenhet behövs för att delta i detta. Andra events så som Cyrodiil runs dyker också upp titt som tätt och ett flertal dungeons springs självklart de flesta kvällar tillsammans.

Så om du är intresserad av att tjöta på svenska med ett gott gäng medans du spelar detta hundraprocentigt o-buggiga spel utan långa loading screens eller förlängda underhållstider så tveka inte att höra av dig till oss, allt som behövs är en kort intervju där vi säkerställer att du inte är en yxmördare från Danmark, sen är du inne. För att komma i kontakt med oss är det bara att höra av sig till

@Dailly @Bionaire @Nsaje

Förnyat meddelande
Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2019

För frågor eller invite hör av er till
@Dailly @Bionaire eller @Nsaje

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2020

Hej!

Är ni fortfarande aktiva?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gustavsberg
Registrerad
Mar 2013

Japp vi är väldigt aktiva, vad är ditt in-game nick?

Processor: Intel 3820 @ 4.08Ghz, Moderkort: Gigabyte X79-UP4, Grafikkort: Gigabyte Geforce GTX 690
Chassi: Fractal Design R4 Arctic White, RAM: Corsair Dominator 1600 MHz 8Gbx2, SSD Corsair Neutron 480 gb
Kylning: Antec H20 620 V4 PSU: Antec High Current Pro 750W

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2020

Jäklar vad kul!
Min Main heter rammaq och mitt konto är @manundsson