Tips på LED-ring belysning för videokonferenser

Permalänk

Tips på LED-ring belysning för videokonferenser

Hej!

Jag söker Tips på LED-ring belysning för videokonferenser. I inte alltför dyrr prisklass. Sticker lätt iväg till ett par tusen på vanliga sidor. Men en lampa, som gärna kan ställas/monteras smidigt på skrivbord/bakom/på skärm. Styras via dator/integreras mot t ex Microsoft teams. Någon som har bra idéer och eller erfarenheter?

Permalänk
Medlem

Allt är ju subjektivt när det kommer till pris men https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5642081 uppfyller nästan dina krav. Du kan även styra den med powershell script om du inte vill använda programmet eller appen.

Permalänk

jag har en generic ring lite för canon sytemkamera som drivs med ett par AA batterier funkat prima för mig även utan kameran tror den kosta typ 250:- back in the days innan postmords extra imoptavgifter från aliexpress.

så vill du ha nått som bara lyser runt kameran och absolut inte måste kunna styras från datorn så kan du nog titta något funktionsdugligt för nån hundralapp eller 2 på amazon.

t.ex.
https://www.amazon.se/-/en/dp/B08P3NPGDV/ref=sr_1_6?crid=2I1J...

(OBS 3Ampere så kommer kräva väggbula t.ex. mobilladdare eller liknande som kan leverera minst 3A inte direkt i usb port på datorn såvida du inte har en usbport som specifikt är specad att kunna leverera 3A eller mer)

eller om du vill ha lite DIY projekt
https://www.amazon.se/-/en/dp/B07BP66BQH/ref=sr_1_2?crid=2I1J...

borde kunna med en kabel kunna anslutas till en ARGB port på moderkortet och kunna styras med RGB mjukvara som stödjer ditt moderkort.

kräver ju dock att du har en ARGB port på moderkortet.

Visa signatur

ASUS B550-f-Gaming, R9 5800X3D, HyperX 3200Mhz cl16 128Gb ram, rtx 3070ti.
[Lista] De bästa gratisprogrammen för Windows
[Diskussion] De bästa gratisprogrammen för Windows