Permalänk
Medlem

Bärbar dator, åsikter

Hej är nära nu att köpa en bärbar....ska lira diablo 2, surfa, tanka...ha igång länge delvis

Specs:

Ibm Thinkpad R32

p4 mobile 1.7ghz
512mb
ati mobility radeon 16mb
20gb
14"
dvd
tv-out,lan,modem,winxp

8000:-

inköpt 2002-12 av förre ägaren...

bra köp av mig?

Permalänk
Medlem

Nej inte speciellt bra. Jag såg att han ville ha 8500 och du tänkte pruta 500 ? Kanske är svårt att pruta mera, men jag anser inte att den är värd 8000. Runt 7000 skulle vara ett ok köp men du får nog inte ner den till 7000 av den killen.

Jag skulle personligen vänta på ett bättre köp.

Permalänk
Medlem

Vad är det som inte är tillräckligt bra då?

Permalänk
Medlem

8000 anser jag är lite för mycket för vad som ingår. Det är inte en dålig dator, det vad inte det jag menade. Den är tillräckligt bra om du bara ska lira diablo 2, surfa och tanka, absolut.

Om ska du spela fler/nyare lir ska du leta efter en annan dator eftersom det där grafikkortet(även om jag inte vet exakt version av radeon) inte är något att hänga i granen överhuvudtaget.

Men, jag utgår från att du bara ska använda datorn till det du sa och då räcker prestandan MEN kan hittas för en billigare peng. Beror ju lite på hur mycket man orkar ligga i och leta runt oxå. 7000 är nog ingen omöjlighet men sen får du ju avgöra hur stressad du är att hitta en dator. Du kanske tycker den är värd 8000 om du får den redan idag, det är du som avgör.

Försten tror jag du kommer sakna en DVD/CDRW combo istället för bara DVD som den har och med säkerhet en större hårddisk.

Permalänk
Medlem

Exakt, tänker precis som du, men att hitta en sådan dator är svårt, tro mig
Jag har LETAT...

Permalänk
Medlem

Men det går, tro mig, jag har en