Är mitt ATi-kort dött eller inte?

Permalänk
Medlem

Är mitt ATi-kort dött eller inte?

Hej, har (hade) ett 9600SE kort i min dator tills för ett tag sen då det slocknade totalt på ett LAN när jag körde Warcraft 3.
Troode först det var skärmen, men det visade sig att det var kortet. Har testat i annan dator, lika dött där. Fläkten går igång, men jag får ingen bild. Har satt på Arctic Cooling kylning på det och klockat det, så mycket det gick. (Var inte mycket dock)

Så jag undrar, är det totalt kört tack vare överhettning, brända kretsar eller något annat? Är det helt kört? Bara undrar, vill inte slänga det i golvet om det fortfarande går att rädda.

Permalänk

hehe samma sak hände mig. höll på och pillade satan med det en kväll. vet inte allt jag höll på med då jag var "under the influence".... men det satt i alla fall ett ac silencer på och kopparflänsar på minnena när jag kollade dagen efter.

morgonen därefter så går allt igång, skärmen får tydligen någon sorts signal då inte den där rutan som säger "no signal" dyker upp men den är likväl helt svart. fläkten funkar den också... också ett 9600. visserligen PRO. (märke CLUB3D).

mitt fick jag i alla fall inte att funka och nu ligger det strippat i lådan. den där pappkartongen med diverse gamla, döda och prylar...

Permalänk
Medlem

haha, mitt e också Club3D! kanske inte ska köpa av dom i fortsättningen då.

jaja, då får jag väl dödförklara mitt kort då.. blir väl ett X800XT PE nu då..

Permalänk
Medlem

jeppemoppe. Har exakt samm problem med mitt 9500 Pro. Händer när datorn hänger sig. Jag vill bajsa i en påse varje gång det händer.

Permalänk
Medlem

hahahaha, bra sätt att få bort sina aggresioner!

men ditt kort fungerar väl sen igen eller?

Permalänk

GufeR: det låter ju som om du har värmeproblem.

dumpster: hehe jag skylle också på att det är ett Club3D. verkar ju vara en jävla skitkvalle alltså

jag tror jag försökte klocka det i alla fall och det orkade väl tydligen inte med det... om jag känner mig själv rätt så trodde jag nog att med den nya kylningen och allt så skulle jag kunna klocka kortet som fan helt plötsligt.

Permalänk
Medlem

eeehehehe, var nog ungefär samma sak här, joppe. menmen, man lär sig.

Permalänk

Har du testat sänka mhz på skärmen??...en kompis fick så att när han skulle starta datorn så blev det "no signal" så då ändrade han mhz på skärmen och det blev som vanligt efter det...

Visa signatur

hoylerman