Fortfarande suttering i HL2 efter nytt datorköp.

Permalänk
Medlem

Fortfarande suttering i HL2 efter nytt datorköp.

Köpte nyligen en ny dator(se sign) grafiken flyter på som bara den men har fortfarande stuttering lagg. Har för mig att stuttering beror på att man har använder inbyggt ljukort så att alla ljudeffekter drar på prollen. Stämmer detta eller finns det något annat knep än att köpa ljudkort som kan ta bort detta störande fenomen?

Permalänk
Medlem

har det på mitt system med.
är just HL2 skräpet, men har nog med ljudkort göra, när han laddar nya ljud och shit..

Visa signatur

(Antec Plusview 1000 AMG) (Antec Truepower 550W) (Abit IC7-MAX3) (P4 2.8GHz Northwood) (2*512MB PC3200 Twinmos) (Samsung 120GB IDE + 3*250GB Hitachi S-ATA) (Powercolor 9600XT 128MB) (SB-Live) (ND-3500A) (LG L1915S 19" TFT 12ms)

Permalänk

Är "stuttering" det som händer när man går in i en trigger som gör att det spawna fiender? För då märker jag av ett litet hack som gör att man förstår att nåt kommer hända.
Jäkligt störande då det helt tar bort överaskningsmomentet.

Permalänk
Medlem

HL2s stuttering beror på att spelet inte läser in allt ljud i förväg utan om du nu går mot en nytt rum och där kommer hända massa saker så först då kommer spelet ladda in allt det och det är darför ljudet hackar.

Inget annat spel lider av detta vad jag vet och det har säkert att göra lite med Steam då det måste köras i bakgrunden osv..

Permalänk
Medlem

Händer mig också, både med onboard-ljud eller ljudkort.

Visa signatur

http://wurmonline.com - Live your life like you want it.