Creative Zen V Plus -någon testat?

Permalänk
Medlem

Creative Zen V Plus -någon testat?

Har kikat lite år Zen V plus, tycker den verkar vara en sympatisk mp3 spelare, jag undrar om någon har testat den och kan ge mig lite förstahands intryck om den.

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=323588

Är den plastig? hur låter den? ...osv.

tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Jodå jag har precis köpt en 4Gb....

Plastig? Jodå, den är gjord av plast, men den känns extremt solid, inget knakande eller så. Vad det gäller ljudet har den fått bra resentioner, än så länge har jag bara lyssnat med de medföljande lurarna. Så jag kan bara konstatera att den inte låter dåligt.

Är det några andra frågor du har så svarar jag gladeligen. Är väldigt nöjd med min.

Permalänk
Medlem

tack! jag slår till! den låter fin!

Permalänk
Medlem

måste man använda något typ itunes liknande program för att lägga över låtar eller är den drag'n'drop (i typ utforskaren)?

hur fungerar navigeringen i den?

Visa signatur

[ten acres of mainframe computers]

Permalänk
Medlem

Navigeringen fungerar bra. Den enda egentliga nackdelen som jag har stött på är att den inte har någon accelererande scrollning vilket gör det lite jobbigt om man har en lång lista som man vill till slutet av. Man kan hålla inne knappen och då går det halvfort, men det är inte som på en ipod. Det jag verkligen tycker om med menysystemet är att man kan ändra på det mesta. Färgerna, bakgrundsbilderna, ordningen på menyerna, orienteringen (man kan snurra på menyn så man har spelaren på sidan tex) osv.

Det medföljer en massa creativeprogram... men jag har aldrig använt dom. Jag började med att dra mappar till spelaren innan jag upptäckte den sköna funktionen. Man kan nämligen högerklicka på den mappen du vill skicka och sen välja att skicka till spelaren. Sen så sköter den allt själv, sorterar in bilderna i bildmappen, komprimerar video och skickar den till videomappen och lägger in musiken som den ska i musikmappen. Så du behöver inte använda något annat mediaprogram i stället för det du har.

Kan tillägga att creative har lanserat en 8gb version i asien.. lär dock dröjja lite innan den kommer till sverige...

Permalänk
Medlem

coolt, tack...

Visa signatur

[ten acres of mainframe computers]

Permalänk

Jag är också lite intresserad av denna spelare, framförallt pga av det låga priset. Någon som vet vad det är för skillnad på modellerna Zen V och Zen V Plus? Är Zen V Plus värd 200-300 kr extra?

EDIT: Såg efter lite googlande att det är videouppspelningsfunktion och FM-radio man betalar för...

Permalänk

Har beställt en Zen V 2gb;D Den kmr imorgon, skulle jag tro. Jag har inget behov av FM-radio och videouppspelning ändå.

Visa signatur

Eeeeeeh.

Permalänk

Du skulle möjligtvis inte kunna skriva en kort recension när du har fått den, eller iallafall ett omdöme? Är riktig sugen på att köpa en... Undrar bl.a över hur plastig den är, och om batteritiden verkligen stämmer.