Permalänk
Medlem

Fraps Problem

Jag har sökt efter ett svar på detta problem nästan överallt men jag ger snart upp. Jag laddade hem senaste versionen av Fraps(V 2.7.4 B 5869) men det råkade vara en oregistrerad version. Oregistrerade versionen lägger till nåt i Regedit som gör att om jag försöker installera en annan registrerad version av Fraps, så vägrar programmet starta. Har aldrig varit med om nåt liknande förut. Om jag installerar om den oreggade versionen så har jag inga problem men så fort jag installerar en annan hel version så vägrar exe filen att starta programmet. Jag har försökt att ta bort alla tänkbara Fraps keystrings och annat i Regedit men så fort jag har gjort det och installerar om hela versionen så dyker oreggade versionens reg filer upp igen. Jag har även försökt att köra en System Restore men det hjälpte inte heller... Jag börjar tro att det bara finns en möjlighet kvar förutom att uppgradera oreggade versionen genom att klicka på register knappen och det är att formatera c:\. Finns det nåt annat sätt?

Permalänk
Medlem

hmm ... ladda ner nåt eraser tool?

enda jag kan komma på ... eller annars så kan du ju vänta tills det kommer en ny version och installera den ...

Permalänk
Medlem

Kan inga namn på eraser tools är jag rädd...

Permalänk

ha samma problem kan heller inget namn :S på ett sånt verktyg

Visa signatur

Jag är nog för gammal för att hänga här...

Permalänk
Medlem

https://members.fraps.com/contact/contact.php

Ange den e-postadress du hade för att tanka hem fullversionen så svarar dom riktigt fort... dom få (2) gånger jag har behövt info/hjälp har det tagit max en dag.

/G

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Medlem

Jag tankade hem en crackad full version och där stod det ingen e-postadress :/

Permalänk
Medlem

har samma problem

blir väl att använda gamecam då istället.

eller att installera om partitionen.