Permalänk
Medlem

Behöver köpråd av hårvara!

Hej, jag är i behov av köpråd av hårdvara för spel.
Det är så att min gamla trogna 19'tums skärmen har lagt av och det är dags för en ny. Jag har tänkt en 19 eller 22 tums widescreen så upplösningen kommer ligga på en ca 1600x1200 eller något i den varianten. Hittils har jag kört alla spel på 1280x1024

Saken är den att jag spelar mest World of Warcraft och jag har märkt att prestandan börjar försvinna. Jag har gjort all det man kan behövas göra, wow repair, cpu och gpu ligger på låga temperaturer, nyformaterat, inga error meddelanden så jag antar att det är själva datorn som har börjat bli äldre.

Vad jag har i datorn nu:

CPU: E6400
Grafik: 4850 1GB
Mobo: Asus P5B
Minne: 4GB Corsair
OS: Windows Pro 64-bit

Allt det här körs normalt, inga överklockningar eller något då jag unviker allt sånt. Jag har allt på minimum i WoW förutom projectiled textures vilket behövs när man raidar och ligger runt 30 FPS i Dalaran på en medium populated server.

Jag känner att min karaktär liksom hackar fram, fast med väldigt små och snabba hack. Inga freeze spikes eller något sånt. Bara som om allt går i slow motion ibland. Detta har jag alltså med 1280x1024 och ska nu börja köra 1600x1200 widescreen.

Vad tror ni behöver uppgraders i burken ? Kan det var CPU'n som är flaskhalsen i dramat eller vad ?

Skulle vara fint ifall man fick kanske uppgraderings tips, länkar eller något då jag själv är ganska dålig på det här med hårdvara. Budgeten spelar inte någon stor roll, men destu billigare destu gladare blir man som konsument.
Tacksam för alla svar.