Permalänk
Medlem

Länge sedan sist.

Jag har lagt det här med att spela på hyllan sedan några år tillbaka, det senaste jag spelade va WoW, men nu är det ett antal spel i framtiden som verkar lite intressanta (Witcher 2, Diablo 3, SC2 med kommande expansioner) för detta har jag lite snabbt och lustigt slängt ihop ett paket som jag tror/hoppas ska hålla ett tag.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/890315/2011-09-20

I paketet saknas det nätagg, och då undrar jag ju självklart om det räcker med mitt dryga 2 år gammla corsair power supply på 620 (?) W eller om det behövs mer.

Har ett alternativ gällande grafikkortet
2x Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1024MB OC
http://www.inet.se/artikel/5409095/gigabyte-geforce-gtx-560-t...
men tveksamt om nätagget klarar det, och då kostar det på med nytt nätagg också

Sen är det ju självklart lagringen som blir lidande, men då jag har en liten ASUS EEEbox till TV'n samt en laptop så funderar jag på att investera i en billig NAS på 2tb istället som dessa kan dela på. Alternativt en NAS och en billig 500GB hdd till denna datorn.

Slutliga frågan, är någon del överdimensionerad för resten av paketet, någon flaskhals på annat håll kanske?

Flera saker är säkert självklara för många av er, men då jag byggde/plockade ihop min senaste dator 2006 så är mina kunskaper en anning för gammla

//Caspus

Permalänk
Medlem

Liten uppdatering

Har funderat lite till, och gjort en smärre uppdatering om någon har någon ide/tanke om det hela

www.inet.se/kundvagn/visa/891786/2011-09-21

Som tidigare undrar jag ju självklart om mitt gamla Corsai HX620W klarar av att driva detta eller om det är dags att skaffa nytt.

//Caspus