Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2011

Hade precis samma problem med min H50 för något år sedan. Ett ofantligt klickande omedelbart vid systemstart. Kylaren var köpt på Komplett och reklamation till ny produkt gick på 2 arbetsdagar.

Hemmafix i form av att lägga systemet och liknande ner bör ses som tillfälliga då det rör sig om fabrikationsfel och inget annat vilket garantin backar upp. Lika bra att reklamera fram till att man får en fullt fungerande produkt.

Namn: Hampus Gustafsson Ålder: 29 Bosatt: Göteborg, centrum. Yrke: IT-Tekniker, serverkonfig, runtresande.
Ägare av stationär spelburk, server för fillagring samt en Asus eee pad Transformer.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Nov 2009
Skrivet av Hotel_Golf:

Hade precis samma problem med min H50 för något år sedan. Ett ofantligt klickande omedelbart vid systemstart. Kylaren var köpt på Komplett och reklamation till ny produkt gick på 2 arbetsdagar.

Hemmafix i form av att lägga systemet och liknande ner bör ses som tillfälliga då det rör sig om fabrikationsfel och inget annat vilket garantin backar upp. Lika bra att reklamera fram till att man får en fullt fungerande produkt.

Precis, har ni inte läst tråden?
Jag fick en ny och den låter ingenting, precis som det ska vara, den kyler inget bättre, så min gamla fungerar, men med detta missljud.
Skulle min bil börja låta konstigt trotts att alla mätare visar normalt skulle ja då inte fortsätta köra. Nått är fel med de som låter såpass mycket.

Dator: FD-R3, i5 2500k @4.319, Corsair 8GB 1600Mhz, MSI gtx 970 4g, Creative SB X-fi. Razer Deathadder+Lycosa
Monitor: Panasonic Viera 42" G10E
Reciver: Harman Kardon AVR 245
Headphones: Audio Technica m50x

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2011
Skrivet av Mr EmCom:

Precis, har ni inte läst tråden?
Jag fick en ny och den låter ingenting, precis som det ska vara, den kyler inget bättre, så min gamla fungerar, men med detta missljud.
Skulle min bil börja låta konstigt trotts att alla mätare visar normalt skulle ja då inte fortsätta köra. Nått är fel med de som låter såpass mycket.

Jodå, skall dock erkänna att det blev den del skummande.

Ville enbart poängtera det många andra sagt att problemet varit relativt vanligt. Ledsen om jag ej tillfört något nytt till tråden.

Namn: Hampus Gustafsson Ålder: 29 Bosatt: Göteborg, centrum. Yrke: IT-Tekniker, serverkonfig, runtresande.
Ägare av stationär spelburk, server för fillagring samt en Asus eee pad Transformer.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2011

Orginal-fläkten låter en hel del för mig. Har beställt en sällsynt 120mm typhoon fläkt istället och hoppas på att den kommer inom de närmaste veckorna.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sigtuna
Registrerad
Mar 2008

Min H60 pump låter konstigt i idle, ett högt "vibrerande" ljud, typ rrrrrrr, men i load så blir den tyst, eller åtmistone tystare än fläktarna. Borde det inte vara tvärtom. Ljudet kom efter jag bytte moderkort nyligen. Inte för att jag tror att bytet av moderkortet påverkar. Men den lät inte konstigt tidigare ;/

Main: Core-i7 2600K@stock, Noctua NH-U12S, ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Corsair Vengeance 1600MHz 32GB, Samsung SSD 840 PROSeries 256GB, Corsair HX750 PSU, MSI GTX 1080 Gaming X, Win 10 Pro 64 bit eng, Acer XB270HU Predator, Logitech MX-518
Nettop: Samsung NC10, Tablet: Samsung Galaxy Tab 3, Phone: Honor 8