Permalänk
Medlem

Internetutdelning med usb

Hejsan

Undrar om nån vet om det är möjligt att dela ut internet via usb-modem. Har hört av dom flesta att det är omöjligt att få det fungera så fler kan surfa på nätet genom nätverket.

Det jag har är windows 2k och ett Thomson Speed Touch 330 usb-modem, om det nu underlättar för någon som vill hjälpa mig=)

Det jag har fått för mig är att det inte funkar att dela med nåt från 2k. Min fråga är mer nån vet nåt program som ska kunna funka.

Alla förslag är välkommna förutom det jag fick av Bostream. Dom ville väl att jag skulle köpa ett till modem av dom för 1500kr med inbyggd router=/

Tack på förhand
Mvh Tero

Permalänk
Medlem

har du ett nic i serverburken?? då är det ju bara att köra en internetdelning i win, det gjorde i alla fall min inneboende tidigare och det funkade bra.

Permalänk

Jo, det går dela direkt i w2k, när man har 1 nätverlsanslutning så är den funktionen dold, med 2 eller flera nätverlsanslutningar blir det möjligt

Permalänk

hur fan gör man då
vi sitter i ett nätverk på en 604 router och en av datorerna har ett bostream 330 USB modem och jag har ingen aning om hur vi ska koppla för att få det att funka.

ALLA SVAR ÄR VÄLKOMNA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!