Forumdelen sponsras av

Acer Predator XB240HAbpr VS AOC G2460PG

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skövde
Registrerad
Okt 2011

Acer Predator XB240HAbpr VS AOC G2460PG

Hej på er!

Har börjat kika lite efter en ny skärm tänkt för gaming. Därav lockar det att testa en med G-sync, och då gärna någon som ligger kring max 4Tkr. Har hittat två kandidater som är riktigt intressanta.

AOC G2460PG
https://www.netonnet.se/art/dator/bildskarm/gamingbildskarm/a...

Acer Predator XB240HAbpr
https://www.netonnet.se/art/dator/bildskarm/gamingbildskarm/a...

AOC:en har en hel del recensioner på nätet och verkar överlag vara en skärm som är helt okej, sett till att den kör en TN-panel med allt vad det innebär. Detta är även slutsatsen som verkar dras i Sweclockers eget test av skärmen.

Acer:n finns det däremot inte lika mycket information kring, men skulle gärna vilja höra med er om någon möjligen sitter med en sådan. Eller har lite åsikter om kring vilken av dessa två man bör köra på. Själv så tycker jag att de verkar i princip identiska, men som sagt hoppas på lite tankar från några som är mera insatt i detta än jag själv är.

Tips på IPS-baserade skärmar osv avböjes vänligt men bestämt haha. Jag har en arbetsskärm med IPS-panel redan, detta ska som sagt bara vara för gaming i princip då jag vill testa på om G-sync är så bra som det ser ut att vara. Detsamma gäller 1440p skärmar, har detta redan som arbetsskärm, behöver inte det till spel, just nu.

Tack på förhand!

Vill du att jag besvarar något så kom ihåg att citera mitt inlägg! :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
oxie
Registrerad
Jun 2004

Skulle vilja veta mer om Acer Predator XB240HAbpr. Väldigt lite information om denna.

Tråkigt att de ska alltid recensera de dyra skärmarna