bios problem gör att jag kan inte ha bara en hårdisk

Permalänk
Medlem

bios problem gör att jag kan inte ha bara en hårdisk

Hej; jag lade ett extra hårddisk men min data känner inte igen den, jag tror det är ett bios problem, kan någon hjälpa mig fixa bios så att min data känner igen min andra tomt hårddisk?

vi hörs

rättelse av situationen i dagsläget
Permalänk
Vila i frid

Du kör förmodligen Windows. Gå in i enhetshanteraren och se om den syns där men saknar enhetsbokstav. Har disken används av en Apple-dator eller TV kan den vara formatterad till ett format som Windows inte känner igen, formattera isf om den i NTFS.

Permalänk
Medlem

KOPPLADE DU IN BÅDE STRÖM OCH DATAKABEL?

Permalänk
Medlem

Följ denna guide om disken är ny.

Permalänk
Medlem

jag har provat dessa teknik gick inte det ser ut som den interna extra tomma hårddisken är sönder men nu när jag vill ha bara en hårddisk så kan jag inte ta bort den interna hårddisken , jag mixade lite i bios, och det ser ut att f;r att starta min data med windows så måste jag ha den tomma hårddisken, konstig det ser ut att data använder den tomma hårddisken som boot, så hur gör jag för att ha bara en hårddisk?

ps. var tvungen att redigera titeln av tråden på grund att situationen nu är inte att installera en intern extra hårddisk (som jag tror är sönder?) men att ha tillbaka bara en hårddisk.

stavning