Permalänk
Inaktiv

Vive väggfäste

Hej!

Har tyvärr lyckats tappa bort mitt ena väggfäste i samband med flytt.....

Hittat via Ebay men tar minst en vecka med leverans till Sverige

Är det någon som bor nära eller i Stockholm som har möjlighet att skänka eller sälja ett Väggfäste till Vive?

Det är denna jag menar

Tack på förhand

Mvh

Fredrikbra

Permalänk
Medlem

Tjena saknar själv ett av mina väggfästen och gjorde några rangliga temporära lösningar med kamera och högtalarstativ och ville fixa till det där så jag börja googla lite och hitta ditt inlägg. Antar att du hunnit lösa problemet nu annars har jag lite tips här.

Kollade ebay men då skulle man landa på runt ca 300kr (styck) för ett väggfäste med frakten inräknad då vilket jag tycker blir onödigt dyrt speciellt med tanke på att jag skulle vilja ha flera fästen uppsatta i andra rum så att man enkelt kan flytta och sätta upp bas-stationerna snabbt.
jag började kolla på andra billigare lösningar som t.ex. kamera tripods finns ju bland annat med flexibla ben som man kan fästa i gardinstången eller i en krok på väggen vilket skulle kunna duga. Eller kanske kapa benen på en tripod i metall och svetsa/skruva fast huvudet på ett litet plattjärn som man kan skruva upp på väggen..

Hittade även ett kameraväggfäste på kjell o co om man bara vill gå till affären och ha en färdig produkt att sätta upp direkt.
O.B.S. kontrollera att skruven passar i bas stationen!

https://www.kjell.com/se/sortiment/hem-kontor-fritid/larm-sak...

Någon annan som har några idéer på hur man kan fixa egna väggfästen till HTC Vive station enkelt, billigt och snyggt?

Permalänk
Medlem

Jag tejpade mina på väggen, supportat av grillspätt för att vinkla. Det blev min permanenta lösning på problemet(Då jag ej får borra). Men tyvärr har jag ingen tillgänglig att skänka/sälja.
Tänkte mest som idé.

Visa signatur

Har jag uppgivit felaktig information? Rätta mig gärna, jag vet inte allt och kan ha fel.