Er favorit class i WoW?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hest
Warlock.. skiter blankt i hur bra eller dålig den är jämte de andra klasserna, skulle nog tippa på att warlocks är sämre än de flesta. Men det är coolt med warlocks, alla andra Alliance-klasserna avskyr dem eftersom dem pillar med själar. Så dem får hålla till i källare så de normala invånarna kan springa runt ifred.

Men jag måste säga att jag är lite besviken över att man inte kan trolla fram dem där gröna komet-monstren som syns i introfilmen, ååh åh åh vad coola dem är!

Kan du göra när du är hög lvl, inte säker på att man kan trolla fram den bara sådär men man kan styra en sådan en viss tid iaf va en warlock som kom in i IF med en såndär och släppte lös den :\

Visa signatur

*-'

Permalänk

vinnaren är självklart hunter
sen andraplats är druid.
båda är stört sköna

Visa signatur

Enduro for life :)

Permalänk
Medlem

Alla klasser har sina för och nackdelar. Vissa är lättare att spela än andra, men att nån skulle vara bättre är ju bara bs.
Visst, shaman äger 1on1, warrior är nice i party osv osv.

Men det mesta är faktiskt player-skillen det ligger i. En Crit-rogue brukar för det mesta steka warlocks (specielt UD rogue), men en bra warlock kan ta en rogue. Blir ganska irriterad när jag ser så mkt tjöt om vilken klass som är bäst, its all about the players

Visa signatur

NI finner mig i #vänster @ Qnet

http://www.antifasthlm.org/

Permalänk

Jag gillar både Warlock och Druid, har svårt att bestämma mig vad jag vill vara i retail. Lutar mig åt Druid men något som talar mot det för mig är att jag vill vara horde men hatar hur Taurens ser ut. Dessutom ser Doomguard och infernal är så jävla grymma ut.