Permalänk
Medlem

Halsbands-Mp3-spelare

Jag har legat av mig ordentligt på mp3-spelarfronten sedan jag för ca ett år sedan började använda mobilen för musiklysning, så jag hoppas på lite hjälp angående valet av en "halsbandsmodell".

Med det menar jag altså en väldigt liten spelare med en halsrem som har "integrerade" hörlurar, för att så gott som det går slippa lösa sladdar.

Det största kravet är ljudkvalité. Pengar är ingen faktor, och jag vill gärna ha ett beprövat märke. Jag klarar mig med 512 eller 1024 mb.

Eftersom jag tidigare har haft 2 iriver-spelare som jag har varit otroligt nöjd med, så har jag tittat på N10 och N11. Den förstnämnda saknar radio och har något sämre batteritid än den sistnämnda, men detta är något jag kan leva med, då den svarta N10 i mina ögon är betydligt snyggare och diskretare.

Problemet är att båda dessa känns något utdaterade, och att döma av bilderna, ser lite väl stora ut för att ha runt halsen, så jag hoppas att ni känner till och kan rekommendera flera spelare inom denna klass.
Konstigt nog verkar "halsbandsupplägget" inte vara så populärt, men det kan kanske bero på att de flesta tillverkarna överger flash, och därgenom blir spelarna för stora och tunga för att kunna bäas runt halsen.

Tack på förhand.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

är det akut?

iAudio T2 presenterades idag
http://iaudiophile.net/news.php

kan kolla på den iaf, vet inte vad det finns för nåt annars

Visa signatur
Permalänk
Medlem

'De flesta tillverkarna överger flash'? Har du något att backa upp det påståendet med? Allt jag sett tyder på att de är på framgång, eftersom mycket energi för tillfället läggs på utvecklingen av inbyggda flashminnen, då HD inte verkar ha lika stor potential, (och vissa företag i all evighet försökt pusha kompakta flashkort utan vidare framgång alls )

Hursomhelst tänkte jag också tipsa om T2, som ser rätt så alright ut, förutom inyggt li-jonbatteri med rätt halvdann batteritid.

Visa signatur

| 212965 00 ] == :^D * ==)

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joye
är det akut?

iAudio T2 presenterades idag
http://iaudiophile.net/news.php

kan kolla på den iaf, vet inte vad det finns för nåt annars

Tackar!

Hittade lite fler bilder på den koreanska sidan, den ser riktigt läcker ut. Stilren.
Dock ser jag inget direkt övertag mot N11, förutom något starkare förstärkare och färgskärm. Det sistnämnda känns ju helt önödigt. Dessutom är den snäppet större än N11 och några gram tyngre...

Finns det någon indikation på när den släpps? Vill inte säga att det är akut, men hellre snart än senare.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kolsvart Katt
'De flesta tillverkarna överger flash'? Har du något att backa upp det påståendet med?

Nej, det är bara en personlig iaktagelse. Jag tycker att det ser ut som att marknaden mer och mer lutar åt hårddiskbaserade spelare. Men som sagt, i praktiken kan det säkert vara helt tvärtom.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Har sett N10 IRL, den var verkligen inte stor! Pytteliten.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

MPIO FL400 ser trevlig ut, men jag känner inte alls till märket... Hittar inga reviews heller.
http://www.mpio.com/product/productview_fl400.html#:none

http://www.mpio.com/image/product_big/fl400_2.jpg

Edit: Tog bort img-taggarna runt bilden, det här forumet är ju en grov nedgradering från det förra...

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Den var snygg. Men batteritiden är verkligen tragisk.

Annars är MPIO en utmärkt budgetspelare. Har en polare med MPIO ONE och den är på alla sätt och vis jämförbar med märkesspelare.