Permalänk

Nyheterna!

Ja nyheterna...

Ibland kommer det inte en enda ny nyhet på flera dagar, men som idag har ni uppdaterat med en hel drös nyheter. Finns det ingen chans att sprida ut nyheterna under veckan. Nu vet ju jag att ni på Sweclockers inte kan skriva några nyheter om det inte finns några, men jag tror faktikst att ni är lite lata ibland (om inte så ber jag om ursäkt). Men jag hoppas att ni i alla fall uppskattar min feedback, och att ni tar er en funderare över saken

MVH laggarbacken

Visa signatur

"Jag har övergett den moraliska ståndpunkten. Moral leder till abstraktion och orättfärdighet. Den ger upphov till fanatism och förblindelse. Den som är dygdig måste hugga av huvuden."
Albert Camus

Permalänk
Hedersmedlem

Hej!

SweClockers nyhetsrapportering består av ett relativt litet antal frilansare till skillnad mot recensions-delen där vi har en redaktion som jobbar heltid med att testa produkter. På grund av detta blir det tyvärr hål ibland, speciellt nu under sommaren då alla måste ha semester.

Vårt mål är att varje dag (även helger) att kunna presentera minst ett par intressanta nyheter för våra läsare, men tyvärr når vi inte alltid till detta mål - och det är något vi måste förbättra.

Sist men inte minst vill vi säga att vi gör allt för att förbättra nyhetsdelen, omröstningar samt läsbara tabeller är två funktioner som lanserats nyligen.

Mvh Herman

Visa signatur

SWECLOCKERS.COM :: If Quake was done today ::
WS: Gigabyte Z690 UD DDR5 :: Core i5 12600K :: 32 GB RAM :: Geforce RTX 3060 Ti :: 10 GbE NIC :: AOC C32G1 32" :: Seagate FireCuda 530 1TB :: Deepcool Matrexx 55
NAS: SM X10-SLM-F :: Mellanox Connect2X SFP+ :: Intel XL710-QDA1 QSFP+

Permalänk
Medlem

Har märkt att det kommer i princip aldrig nyheter på helgdagar eller knappt soliga dagar..

Visa signatur

Q6600 @ 2,8Ghz | 8800GT 512MB | 8gb A-data pc-6400 | GA-P35-DS4 |Antec sonata 3 | HP W2207