Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AlbinNdoja
Ah, kom igen Bazooka. Du vet att det jag skriver ändå är korrekt. Titta själv. Du ser väl hur HD3870X2 presterar. Du ser även hur HD3870 och 8800GT presterar? Gå in på Anandtech, Xbitlabs, Hexus, vårat eget här på Sweclockers, Tomshardware, firingsquad så hittar du en drös med tester.

Nu har jag inte vart inne här på länge men de har säkert en drös med tester längre ned:
http://users.erols.com/chare/video.htm
Självfallet skiljer det en del men testsystemet som expreview använder sig av är mycket likt ovan som jag namngav och varför skulle det skilja sig i 10 spel som det gör? Jag skriver inte att de inte är ett äkta test. Jag menade mer på att man skall ta testet med en nypa salt, inte HD4870 med en nypa salt.

Jag vet att det du säger stämmer; sen när är HD3870 bättre än 8800GT? Ville bara jäklas lite med dig för att du alltid är så förbaskat skeptisk mot allt som kommer från expreview, speler ingen roll vad det är.

Dock betyder inte det att resten av testet inte stämmer. Se bara på de nyaste testerna från siterna du räknade upp så ska du få se hur pass nära expreviews resultat är om man jämför med resten av teknikvärlden. Det kan ju bara så att det skett misstag när man gjorde graferna (t.ex. händer det titt som tätt på bla. guru3d).

Skyll på tryckfelsnisse

Visa signatur

"Aurora" Intel Core i5-4670K@4,2GHz - 8GB Corsair Vengeance 1600MHz - MSi Z87-G55 - Sapphire AMD R9 290 Tri-X - 2*Samsung 1TB (RAID 0) - Antec P182 - Corsair HX620 - Noctua NH-U12P
"Mirage" Macbook Pro 13" - 16GB RAM - dualboot OSX/Win7
Hä lön's int' förklar' för dem söm int' begrip'