Delning av forumdelen Bärbara datorer

Permalänk
Hedersmedlem

Delning av forumdelen Bärbara datorer

Vi har beslutat att dela upp forumdelen Bärbara datorer på samma sätt som vi tidigare gjort med Stationära datorer. Vi har länge varit tveksamma till detta, eftersom vi inte har tyckt att aktiviteten har varit tillräckligt hög, men vi tycker att det nu har blivit dags att genomföra den här förändringen. Bakgrunden är att det i princip finns två olika frågor som diskuteras när det gäller bärbara datorer: köpråd och felsökning. Med uppdelningen som vi nu har genomfört, blir det enklare att hitta den typ av trådar som man själv är intresserad av.

Under en kort period kommer det att finnas en del felplacerade trådar här. Vi anstränger oss för att flytta så många av dem, men ni får gärna hjälpa oss genom att använda länken "Anmäl inlägget" i respektive tråds första inlägg.

Vid frågor om eller synpunkter på förändringarna, är ni välkomna att använda forumdelen Feedback. Ni kan även kontakta mig direkt.

Jag hoppas att ni även fortsättningsvis kommer att trivas på SweClockers, både i forumdelen Bärbara datorer och på resten av webbplatsen.