Mancave 2.0

Det går mot mörkare tider och det börjar bli dags att förbereda sig inför en riktigt fin spel-höst. Jag och några polare har sedan förra hösten skapat oss en alldeles egen Mancave. Här spelar vi, programmerar, lirar tv-spel, kollar tv eller bara softar, kvalitetstid med andra ord Iden fick vi efter det att vi alla är gamla gamers som känner att vi behöver en fristad där vi bara kan koppla av och avskärma oss från omvärlden ibland. Vi är ca 10-12 killar (25+) som umgås här nere regelbundet. Mest på vinterhalvåret av naturliga skäl.

Lokalen ligger i en källare så det är ganska ljudisolerat och vi har egen ingång, toalett mm. Vi renoverade lokalen grundligt från en dammig verkstad till den för oss optimala mancaven. Vi röjde ut all skit, städade, målade alla golv, väggar och tak 2ggr. Möblerna, mattorna samt lamporna är antigen donerade av oss eller inköpta på universitetets utförsäljning. Många av oss har byggt datorer här på plats som står här 24/7 medans andra har valt att släpa sina mellan hemmet å mc. Vi har lyckats få till de flesta bekvämligheter som man kan önska sig. Internet är för tillfället comhem 25mbit men till hösten ska vi dra ner BBB fiber (happytimes!).

Bilderna är inte perfekta men de ger i varje fall en känsla av hur mysigt vi har det här om kvällarna (nätterna). Kvinnor gör sig icke besvär