LP-vägg

Det här är väl inte riktigt en datorhörna, men då jag bor i en liten studentlägenhet så är i princip hela rummet en datorhörna/sovrum/vardagsrum så jag tänkte att jag delar med mig av min skapalse här endå!

Jag satt i vilket fall hemma häromdagen och bestämmde mig för att min vägg bakom min TV var på tok för tråkig. Visserligen hade jag pyntat med lite tavlor, men det var endå en vägg jag inte var nöjd med och därför bestämde jag mig för att göra något åt det. Jag tog en tur till stan, först en second hand-butik för att dryga ut LP-samlingen samt köpa en bättre begagnad såg, sedan till Beijer för plank & färg och sist till JULA för lite papp-spik, sen var det bara att köra igång. Om någon har åsikter på färgvalet så vill jag passa på att meddela att jag blundade och pekade på en färg på färgakartan, så det var ödet och inte jag som valde färg.

Material:

Läkt 12*50 á ca 40m
Träfärg täckfärg 0.5l
Papp-spik
PL600 multi-lim

Läkten kostar drygt 4kr/m, träfärgen gick på en femtilapp, spiken drygt 50kr och limet en 60kr ca.

Utöver detta behövs givetvis pensel, hammare, såg och en såndär limspruta i metall som en använder till bygglim osv, kommer dock inte ihåg vad det heter. I materialväg har det dock endast kostat mig runt 250-300kr, så för den som har verktygen + en massa LP-skivor liggandes så är det en förhållandevis billig historia.