WING X99 - Ett CNC-fräst scratch-bygge!

Hallå och välkommen till projektet WING X99!

Detta är mitt andra scratchbygge! Tänkte posta resultatet här, och för er som vill veta hur allt gick till kan checka in min Bygglogg här på Sweclockers! Det finns även 8 st videologgar på hela processen om man istället vill konsumera informationen via Youtube!!

Bakgrund
Projektet startade för ca 3 år sedan då jag började planera på mitt nästa scratchbygge efter Model 01. Jag lärde mig massvis från det och ville förbättra många aspekter. Målet var att bygga det ultimata chassit för mig. Det finns väldigt många bra chassin på marknaden idag men målet var att skapa något innovativt, elegant, och som samtidigt är estetiskt tilltalande utan att kompromissa på prestanda och funktion.

Jag insåg snabbt att för att kunna förverkliga detta var jag tvungen att ha tillgång till en CNC-fräs. Så jag spenderade de kommande 2 åren med att rita, designa och bygga min egen CNC-fräs. Det tog mer än 2 år och det senaste året har jag helt och hållet dedikerat till att förverkliga detta projekt. Nu är det äntligen klart!

Sponsorer
Projektet hade inte varit möjligt utan mina sponsorer och deras underbara representanter! Ett stort, stort tack till ASUS ROG, INTEL, CORSAIR och EK Waterblocks.