Razer Blade Advanced Model (2019) 144Hz RTX 2070 Max-Q G-SYNC Core i7-8750H 16 GB 256 GB SSD

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Bärbara datorer Publicerad 2021-01-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av trenchant
Annonsör
trenchant (dolt)
Medlem sedan
Okt 2012
Foruminlägg
16
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  9 000 kr
23
Jönköping, Värnamo
Skickas & Avhämtas

Säljer min laptop, haft när jag arbetat kringresandes under förra året. Kostade 24990 kr köpt ett drygt år sedan. Har innan årsskiftet efter rekommendation från min revisor inhandlat en ny dator, vilket gör denna överflödig. Laptopen klarar spel galant på sin 1080p 144Hz IPS-skärm. Den har även Thunderbolt 3 på USB 3.1 så man kan använda externa grafikkort att spela med (som exempelvis ihop med en Razer Core). Under Covidpandemin har jag inte rest alls, har hemma en 165 Hz gamingskärm med G-SYNC (ASUS ROG PG279) som jag kopplat med en Mini Displayport-Displayport adapter då man kan få 165 Hz med G-SYNC på den externa skärmen.

Om man stänger av den LED-belysta loggan på skärmens baksida kan man ha den i kontorsmiljöer, då den inte skriker gaming i övrigt. Alla tangenter är RGB-belysta och om man som jag önskar ett mer subtilt utseende kan man ställa in dem i lägre ljusstyrka och utan discofärgerna. Formatet och layouten tyckte jag var det bästa möjliga med ett 2070 Max-Q när jag köpte den. I jämförelse med HP Omen, Lenovo Legion och MSI som i mitt tycke gör mer prisvärda laptops har Razer en sleekare formfaktor, stilrenare design och mattsvart puderlackerat aluminiumchassi utan flex eller plastkänsla alls. Den känns helt enkelt rigid och påkostad. Stor touchpad med Microsoft precision drivers. Windows 10 Home ingår förinstallerat. Inga fel eller skador även om jag inte kan påstå att den ser helt oanvänd ut. Kvitto kan skickas med om man önskar.

Vill man ha fullständiga specifikationer finns dessa här:
https://www.dustin.se/product/5011123206/blade-advanced-model...

Verkar inte säljas mycket laptops just nu, därav utropspriset. Jag väljer om och till vem jag säljer, men det är fritt att buda som man önskar. Jag bor i Värnamo om man vill hämta, annars postar jag rekommenderat postpaket om man vill ha den fraktad.