Söker äldre grafikkort (helst med vattenblock) samt ssd 60-120gb.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes Grafikkort Publicerad 2021-10-14

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av JohanFlodqvist
Annonsör
JohanFlodqvist (dolt)
Medlem sedan
Feb 2016
Foruminlägg
4063
Annonser
102
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 000 kr
8
Stockholm, Tullinge
Skickas & Avhämtas

Here we go again SweC!

Jag efterlyste nyligen ett moderkortspaket här på forumet till en klient på mitt jobb vars dator hade pajat. Nu har vi fått liv i hans burk igen men hans GTX 960 är verkligen i tröttaste laget och han skulle därför behöva ett nytt kort. Hans budget är väldigt begränsad och han behöver hitta något som kostar max en tusenlapp, det vill säga nästan samma prisklass som hans nuvarande kort.

Han tyckte det var sjukt kul att bygga dator sist och jag har delar till typ en hel custom loop liggandes, så nu tänkte jag att vi kanske kunde hitta någon som sitter på ett äldre kort med förmonterat vattenblock. Jag tänker mig något i stil med typ ett GTX 780/ti eller liknande. Det kan även vara intressant med något liknande kort utan vattenblock.

Om någon har en pump/res-kombo liggandes som kan säljas väldigt billigt kan även det vara av intresse om den funkar med EK mounting kit (det har jag) eller om det finns en medföljande monteringsanordning. Annars har jag en pump/res-kombo som vi skulle kunna limma fast i burken men skulle ju vara önskvärt med något lite robustare.

Sen till sist har han bara vanliga hårddiskar i sin dator, så det skulle även vara intressant med en ssd till boot-drive på typ 60gb eller 120gb.

Skicka ett PM med vad ni har, kan hämtas upp i centrala Stockholm eller i södra förorter. Ska det skickas står jag för frakten