Inlägg

Inlägg som Capitan har skrivit i forumet
Av Capitan

99? De är inte riktigt hundra va?

Av Capitan

Är det inte billigare att köpa en handkontroll till sin dator? Låter bara jobbigt att köpa en consol bara för att få använda sitt tangentbord och mus som ligger...

Kan bara hoppas att det här är dödsstöten för de förödande consolporningarna som pågått i många år.

Av Capitan

Befintlig datalagring har ju verkligen hjälp till att förhindra terrorbrott här i Sverige...

Känns mer som lobbyistgrupper har lyckats övertyga regeringen faran att inte ha full koll på vad som sker på "nätet". Det här är bara ytterligare ett steg mot 1984. För hur enkelt är det inte att förvanska data idag, för de som har verktygen och kunnandet? Och det mest tragiska är att det blir den lille personen som kommer i kläm, som alltid, när styrandet får psykos och ser spöken överallt...

Av Capitan
Skrivet av heffaklumpmamma:

Menar du vadderat förfrankerat kuvert? Dom är blå numera. Tror det duger med ett vanligt större kuvert med lite frimärken på, mattan är ju vadderad.

Ligger ett bud på 11, men för runt 200 kr totalt kanske?

Skickades från m.sweclockers.com

Och hur mycket för SoDIMM-minnet? Nr: 9

Av Capitan

Vad ska du ha för nr: 9 och 11?

Av Capitan

@anon159643: Jag kan bara hålla med. För min del är höjdpunkten i mitt lirande RtCW med ET som stark tvåa. Båda spelen var baserade på att communityt skulle utveckla det vidare och det drog till sig en massa kreativa människor samt roligt folk. Idag är det bara jädra egoism och hets att får bättre vapen, dräkter och skills - samarbete vet fan inte kidsen vad det är. Helt klart ger det inget för dom, för mamma har sagt de är speciella och unika...

Av Capitan

En totalt tandlös skatt. Det räcker för tillverkarna att skriva på att de börjat arbetet med att begränsa användandet av flamskyddsmedel så är det okej i EU. Då slipper de straffbeskattning.

Av Capitan

Förklara för mig varför du inte går och lämnar tillbaka grafikkortet och får pengarna tillbaka?

Av Capitan

Göbben har fått allt om bakfoten. En demo är en demo, dvs man låter det gå publikt för att locka och hitta de sista buggarna i spelet. Givetvis är allt ett svepskäl för att spara pengar - hiva över ansvaret på andra och de får i sin tur stå för kalaset. Jävligt lamt om du frågar mig!

Av Capitan

Jag lånar tråden för en fråga. Är också ute efter ett gtx 1070 - frågan är hur stor skillnad i ljudnivå är det mellan de som har 2 eller 3 fläktar?

/Capi

Av Capitan
Skrivet av jOnÄTÄn:

Satsa på minst 80+guld ju högre klass desto mindre värme skapas i eggregatet

Värmeutvecklingen spelar mindre roll, värmen blåser ändå ut på baksidan. Skillnaden är att guld, platina osv klarar av att hålla sina typvärden bättre vid max eller nära max belastning.

/Capi

Av Capitan

GTX 780 Ti - köpes

Jag är främst ute efter ett ASUS GTX 780 Ti DC II OC men alla GTX 780 Ti är intressanta. Viktigaste är att det är Ti-varianten och priset, samt att kortet inte är mobbat förstås.

/Adam

Läs hela annonsen här

Av Capitan

Varför måste windows 10 vara så fult?

Av Capitan
Skrivet av WhiteOne:

Välkommen till 200ms lagg i alla single player spel

Ja, precis. På jobbet kör dom med något de kalla "den goda datormiljön", dvs allt körs mot en huvudserver. Allt ifrån Word, Excel, Autocad osv osv. Kan säga att det är skitjobbigt med lagget som blir. Fastän datorerna är nya och har bra grejer känns de verkligen som om de vore 10 år gamla. Det är därför jag är extremt skeptisk till sådant här. Sen kan jag nämna en annan aspekt på detta - vad tror ni det kommer att kosta att prenummera på allt för dig, för så kommer det att bli. Du kommer tvingas att ha ett abonnemang för varje program du vill köra. Snacka om bök.

Av Capitan

Aldrig i helvete att jag kör program eller spel "från molnet"!!!

Då lägger jag hellre ned det här med datorer och spel...

Av Capitan

Där växte Bredbandsbolaget i mina ögon! Har under en längre tid funderat på att byta pga priset men nu skippar jag det.

/Capi

Av Capitan

Det som skrämmer mig lite är att privata aktörer kan tvinga fram begränsningar i demokratin. OK, vi behöver inte gå in på att det är fel att priatkopiera eller strömma film - det är fel. Men min poäng är blir sådant här accepterat av befolkningen så är det skitlätt för företag och andra intessenter att sakta men säkert flytta fram gränsen och till slut har vi ett censurerat lydsamhälle á la forna öststaterna. Svenska regeringen ska alltså kategoriskt säga blankt nej till sådant här. Annars är vi snart körda.

Av Capitan
Skrivet av ekenlowz:

Om detta skulle gå sin väg, kan inte bara TPB byta domännamn och serverplats för att kringgå denna CENSURERING!? likaså swefilmer?

Eller så skaffar man en VPN-tjänst som även har servrar utomlands, inte bara i Sverige.

Av Capitan

YouTubes nya kommentarsfält

Snacka om att YouTubes nya kommentarsfält suger. Allt jädra skit folk gör på Google+ spammas ut där och nu går det snudd på inte hänga med bland kommentarerna. En annan sak jag stör mig enormt mycket på är att om man klickar lite uppe till höger, på den blå texten för ett reply/svar, så öppnas ett helt nytt fönster istället som förr att tidigare inlägget visades... Så j***a b!

Av Capitan
Skrivet av ZAIZAI:

Jag har svårt att se att porös koppar skulle leda värme bättre än solid koppar. Porer är ju aldrig bra för effektiv konvektion...

Problemet som jag ser det är att porerna måste vara stora nog för att det inte ska bli motsatt effekt. Det är bara att se på "hajdräkterna" som simmarna har på sig (hade på sig?), där har man en "skrovlig" yta som fäster vattnet närmast materialet med hjälp av kapilärkraften och detta sänker friktionen markant. Vad jag skulle vilja se är koppar med massvis med små kanaler i sig, så vattnet kan pasera genom blocket. Då skulle vi kunna snacka ökad kylande yta. Det här låter mer som ett skapat användningsområde och upphypat för att få sälja produkten.

/Capi